FOTO Pukla velika vodovodna cijev na Maksimiru: Izbjegavajte put od Kvatrića do Bukovačke

Foto: Index

JUTROS je na Bukovačkoj cesti u Zagrebu pukla velika vodovodna cijev, što je prouzročilo poplavu i velike probleme u prometu.

Voda je u potpunosti poplavila cestu te zaustavila promet prema Rebru. Savjetuje se izbjegavanje prometnica od Kvatrića do Bukovačke.

Na teren su izašli dežurni službenici Ureda za upravljanje u hitnim situacijama i djelatnici Vodopsrkbe i odvodnje. Ured moli građane za strpljenje te da, do daljenjega,  koriste zapadni nogostup/Bukovačkom cestom od Maksimirske do Petrove ulice do daljnjega.

"Prema informacijama iz Ministarstva unutarnjih poslova, Policijske uprave zagrebačke došlo je do puknuća cjevovoda magistralnog vodovoda u Bukovačkoj te je u potpunosti zatvoren promet za sva vozila. Na teren su izašli dežurni službenici Ureda za upravljanje u hitnim situacijama i djelatnici Vodopsrkbe i odvodnje. Molimo sve građane za strpljenje te da koriste zapadni nogostup/Bukovačkom cestom od Maksimirske do Petrove ulice do daljnjega", priopćio je Ured za upravljanje hitnim situacijama.

Obilazni pravci su:

  • Bukovačka - Petrova – Jordanovac – Maksimirska
  • Bukovačka – Bukovac Gornji – Svetošimunska – Avenija Gojka Šuška – Mandlova – Branimirova
  • Bukovačka – Remete – Kameniti stol – Remetska – Mirogojska – Medveščak – Ribnjak – Palmotićeva

ZET je priopćio kako je smanjena protočnost prometa u zoni raskrižja Maksimirske i Bukovačke ceste.

Pročitajte više