Uhvaćen bivši vojnik za kojeg se sumnja da je pokušao utopiti svoje dijete

Ilustracija: FAH

POLICIJA je pronašla muškarca za kojeg se sumnjiči da je na Klisu utapao dijete.

"Obavještavamo vas kako su policijski službenici pronašli muškarca za kojim smo tragali. Dovodi se u službene prostorije i nad njim će se provesti kriminalističko istraživanje", javlja policija.

Dijete je u bolnicu dovela majka i nakon liječničke intervencije se nalazi izvan životne opasnosti.

Slobodna Dalmacija neslužbeno doznaje da dijete nije imalo vidljive ozljede i da ga je muškarac pokušao utopiti.

Službene potvrde ovih navoda još uvijek nema.

Policija je ranije javila da je muškarac u bijegu te da tragaju za njim.

Policija: Ne prilazite mu i pozovite 192

"Danas popodne na hitnom prijemu zaprimljeno je dijete kojem je bila potrebna liječnička pomoć. Dijete je dobilo potrebnu liječničku pomoć, smješteno je u bolnici i prema zaprimljenim informacijama nalazi se izvan životne opasnosti. Osoba koja se dovodi u svezu s ovim događajem kao osumnjičeni je rođen 1989. koji je dolaskom policijskih službenika na adresu stanovanja na Klisu pobjegao u nepoznatom pravcu. Osoba je u trenutku bijega bila obučena zelene maskirne hlače, crne čizme te je bio bez majice", javili su ranije iz policije.

PU splitsko-dalmatinska je molila građane da ukoliko uoče osobu navedenog opisa, ne prilaze navedenom muškarcu i da o tome odmah obavijeste policiju na broj 192.

2018. uhićen s drogom, radio je u vojsci

Novinari Dalmatinskog portala su na terenu zatekli dvadesetak policajaca s više vozila. Kako su javili, policija je muškarca tražila na području Klisa, a provjeravali su i automobile na području Solina.

Muškarac je bio vojnik u Hrvatskoj ratnoj mornarici, ali je na društvenim mrežama objavio da je iz MORH-a izašao 2019. godine.

Sudjelovao je u RTL-ovom showu gdje je za sebe rekao da se bavi bodybuildingom, borilačkim sportovima i boksom te dresira svog psa.

Slobodna Dalmacija javlja da ima prijavu za dilanje, te da je u kolovozu 2018. godine uhićen sa speedom i ecstasijem.

Pročitajte više