Fred Matić o Kolindinom govoru: Otišao sam se ispovraćati. Što nije uzela pušku?

Screenshot: N1, Foto: Duško Jaramaz/Pixsell

FRED MATIĆ, nekadašnji SDP-ov ministar, gostujući na N1 televiziji komentirao je Kolindin jučerašnji govor te njene današnje izjave,

Rekao je da je degutantno da je na današnji dan najavila svoju kandidaturu za predsjedničke izbore. "Žalosno je to i tužno", dodao je.

Komentirajući njen jučerašnji govor u kojemu je između ostalog rekla da bi uzela pušku, također je rekao da je to bio degutantan govor.

"Išao sam dvaput u WC, otišao sam se ispovraćati. Degutantan govor. Jel ti netko branio da uzmeš pušku? Pa što nije uzela pušku? Nije postojao test inteligencije niti psihofizičkih sposobnosti da se bude branitelj. Ona je kraljica patetike", rekao je Matić.

Podsjetimo, govoreći o obrani Hrvatske u Domovinskom ratu Kolinda je jučer istaknula kako ju je grizla savjest. "Najradije bih uhvatila pušku i otišla na bojište, ali shvaćala sam da nije stvar samo u mecima i u suočavanju s onima koji su ispred vas", istaknula je i naglasila kako je bila svjesna da ima dužnost u Ministarstvu vanjskih poslova.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.