Glas poduzetnika dosad skupio više od 1.6 milijuna kuna donacija

Foto: Index

UDRUGA Glas poduzetnika je u svega nekoliko dana prikupila više od 1.6 milijuna kuna donacija u fond za pomoć nastradalima u potresu.

Krenule su i donacije iz inozemstva.

Što će s novcem?

"S prikupljenim sredstvima planiramo kupiti stambene kontejnere, grijalice i ostalu opremu te građevinski materijal. Sredstva ćemo prikupljati sve do kraja veljače kako bismo pomogli što većem broju građana. UGP će transparentno objavljivati tijek donacija, kao i račune koji će potvrditi u što su se donirana sredstva uložila. Prioritet nam je osigurati građanima Petrinje, Gline, Siska i okolnih mjesta krov nad glavom u ovim zimskim mjesecima", poručuju iz Glasa poduzetnika.

"Vidjet će se svaka kuna"

Ekonomist Vuk Vuković iz Glasa poduzetnika na Facebooku je uz vijest o otvaranju računa za donacije napisao: "Poziv na donacije, uz opis na što će se sve potrošiti. I budite sigurni da će se vidjeti svaka kuna na što se potrošilo."

Poziv na donacije, uz opis na što će se sve potrošiti. I budite sigurni da će se vidjeti svaka kuna na što se potrošilo.

Posted by Vuk Vuković on Thursday, December 31, 2020

Evo kako donirati

"Pozivamo sve one koji žele i mogu pomoći stradalima novčanom donacijom, da donacije uplate na sljedeći račun: HR6523600001502851531
Opis plaćanja: Humanitarna akcija
Model: HR99 Banka: ZAGREBAČKA BANKA d.d.

Za uplate iz inozemstva: UDRUGA GLAS PODUZETNIKA PAVLETIĆEVA 1 10000 ZAGREB
SWIFT: ZABAHR2X IBAN: HR6523600001502851531
Opis plaćanja: HUMANITARNA AKCIJA Banka: ZAGREBAČKA BANKA D.D.

Pročitajte više