Glasnogovornica SDP-a na Facebooku: Kažu nam da HDZ ne zna ovako slaviti ni kada pobjeđuje

Foto: Vojislav Mazzocco, Dario Dalmacija/Index

SINOĆ su se SDP-ovci oprostili od vlasti u zagrebačkom klubu Opera, a snimku tuluma Index je već objavio.

SDP-ova glasnogovornica Danica Juričić Spasović kratkim se komentarom na Facebooku osvrnula na tulum, a usput se dotakla i HDZ-a.

"Bio je sinoć sjajan SDP tulum. Ranko Ostojić je cijelu noć svirao gitaru s izvrsnim i neumornim bandom. Dobra atmosfera, dobre vibracije, i ruke su bile gore na mnoge pjesme. Rekli su novinari da HDZ ne zna ovako slaviti ni kada pobjeđuje.

I danas na Silvestrovo, kad se u mome Dubrovniku nazdravlja za Staru godinu, kad hvatamo taj trenutak da zastanemo nad onim sto je prošlo, i dobrim i lošim, kad se i mirimo s nekim ljudima, a i događajima koje nismo mogli promijeniti, zbrojite taj svoj trenutak iz 2015. Ja ću pamtiti i sinoćnji party kao nešto jako lijepo. Nazdravlje vam Stara godina, ponesite sve dobro sa sobom, i sretna vam Nova 2016.", napisala je SDP-ova glasnogovornica.

Inače osim Ranka Ostojića na partiju su bili Ante Kotromanović, koji je prema informacijama koje smo dobili i organizator SDP-ovog partija, Berislav Šipuš, Gordan Maras, Mirando Mrsić, Igor Dragovan, Orsat Miljenić i Bojan Glavašević.

 

 

Bio je sinoc sjajan SDP tulum. Ranko Ostojić je cijelu noc svirao gitaru s izvrsnim i neumornim bandom. Dobra atmosfera,...

Posted by Danica Juricic on Thursday, December 31, 2015

Pročitajte više