Glasnović: Pun mi je kufer, zašto se udbaši i titojugend nisu dogovorili?

Foto: Hina

ŽELJKO Glasnović, ekstremno desni saborski zastupnik koji u posljednje vrijeme izaziva pozornost javnosti naslikavanjem s oružjem, komentirao je političku krizu.

"Vi možete lagati nekome, ovo je kao 1992. samo se boj preselio na drugo bojno polje. Čovjeku koji laže ne možeš vjerovati ni kad govori istinu. Pun mi je kufer balkanskih marifetluka. Kako se udbaši, titojugend i sl. nisu mogli dogovoriti?", rekao je komentirajući aktualnu političku situaciju.

Ništa nije riješeno


"Bolje kraj terora nego teror bez kraja. Ovakva pravna i ustavna kaljuža nikome ne odgovara. U hrvatskoj državi ljudi nisu shvatili da je politika bez morala passe, tu je sve kao da se trguje na konjskom sajmu. Ja vidim da je hrvatski narod prevaren, nijedno ključno pitanje nije riješeno", kazao je Glasnović.

Upitan o budućoj stranci Brune Esih i Zlatka Hasanbegovića kojima pruža bezrezervnu podršku, Glasnović se pozvao na savjest.

"Ako čovjek ne poštuje svoju savjest može uzeti komad konopa i baciti se sa Savskog mosta" - zaključio je na kraju Glasnović.

Pročitajte više