Glavašević i ultrakatolik Batarelo se na Twitteru svađaju oko pobačaja

Foto: Hina, Twitter

ZASTUPNIK Bojan Glavašević i čelni čovjek ultrakatoličke udruge Vigilare Vice John Batarelo na Twitteru se svađaju oko pitanja abortusa.

Među njima su pale i teške riječi pa je tako Batarelo Glavaševića nazvao pro-baby killerom. Glavašević je, pak, Batarela nazvao špijunčinom.

"Vrhunac ljevičarske agende danas je zagovarati ubijanje nerođene djece. I to predvođenim pro-baby killerima u Saboru; Glavašević, Glasovac i Pusić.  

Ajde vi trojac odgovorite pred cijelom hrvatskom javnost... kada počinje ljudski život, što znanost kaže?", napisao je Batarelo na Twitteru.

Glavašević Batarela nazvao špijunčinom

Glavašević ga je nazvao špijunčinom.

"Ajde ti špijunčino odgovori tko te plaća da lažeš trudnicama. Ne moraš ovdje, zvat ćemo te na istražno povjerenstvo", odgovorio je Glavašević.

"Gospodin zastupniče, samo odgovorite što znanost kaže kada počinje ljudski život. Ako ne znate onda to prvo istražite", napisao je Batarelo koji u tvitovima često griješi u pravopisu. Na to se referirao Glavašević u sljedećem odgovoru.

"Poštovani gospodine počasni konzule Gileada u RH, o tome i drugim temama od interesa razgovarat ćemo na istražnom povjerenstvu. Ako se odlučite odazvati pozivu, imajući u vidu Vaše probleme s hrvatskim jezikom, osigurat ćemo Vam simultani prijevod na poljski", napisao je Glavašević.

Batarelo je potom Glavaševića prozvao za prijetnju, a nazvao ga je svemoćnim zastupnikom.

"Tipično ljevičarsko etiketiranje, kleveta i prijetnja od svemoćnog narodnog zastupnika u Hrvatskom saboru, g. Bojana Glavaševića. Lako Bojane i vama sličnima gaziti po nerođena ljudska bića, s nama odrasli ljudskim bićama ići će vam to malo teže. Bring it on/ samo daj", napisao je Baterelo čiji tekst prenosimo bez intervencija.

Pročitajte više