Goli nadrogirani bilder divljački pretukao kalifornijski bračni par

NAKON bizarnog susreta s golim bilderom teškim 136 kilograma koji je bračni par dočekao ispred njihova doma u SAD-u, muškarac i žena iz Kalifornije oporavljaju se u bolnici od ozljeda zadobivenih u divljačkom premlaćivanju, piše New York Daily News.

22-godišnji Ruben Azru nalazio se na trijemu kuće u Coltonu kada se neidentificirani par u subotu nešto prije ponoći po lokalnom vremenu vratio iz grada.

Kada je 34-godišnja žena utrčala u kuću kako bi pozvala policiju, goli Azru napao je njezina 35-godišnjeg muža i brutalno ga pretukao, te mu teško ozlijedio glavu, i nanio brojne druge ozljede.

Žena je pokušala spriječiti napad, a Azru je onda svoj nekontrolirani i bezrazložni bijes preusmjerio na nju i počeo ju bacati naokolo poput krpene lutke, što je nesretnoj ženi uzrokovalo napuknuće lubanje.

Bilder je nakon napada otišao, no susjedi su ga stjerali u dvorište jedne kuće gdje su čekali dolazak policije. Četiri policajca svim su naporima pokušali svladati Azrua, a snažni mladić se smirio tek nakon što je u njega ispaljeno nekoliko hitaca iz elektrošokera.

I on je ozlijeđen u borbi s policijom, te se u utorak još uvijek oporavljao u bolnici. Nakon izlaska iz bolnice bit će uhićen i protiv njega će se podići optužnica za pokušaj ubojstva i nasilni napad.

Policija je ovaj divljački napad nazvala nasumičnim činom nasilja, a sumnja se kako je Azru bio pod utjecajem steroida i ostalih droga.

Pročitajte više