Goli ruski taksist "u ime ljubavi" razbijao "đavolje" automobile

LUĐAČKA vožnja moskovskog taksista dovela je do mnogih razbijenih automobila i kaosa na ulicama. Kada su ga policajci uspjeli zaustaviti taksist, koji je vozio gol, je kazao da je "letio na krilima ljubavi".

Moskovska policija je morala mobilizirati sve svoje snage kako bi uhvatili podivljalog taksista koji im je nekoliko puta pobjegao. Tijekom potjere je taksist sa automobilom zamalo pogodio autobus pun učenika.

Pjevao rusku himnu

"Blizu je bila škola. Autobus je bio parkiran na cesti, a učenici su bili u njemu. Samo zahvaljujući policijskom konvoju, koji je stao na put taksistu, autobus nije pogođen i nitko nije stradao", kazao je glasnogovornik lokalne policije.


Tek kada su na njega zapucali policajci, taksist se odlučio predati. Tada su shvatili da je vozio gol. Kada su ga bacili na pod, počeo je pjevati rusku himnu. Alkotest je pokazao kako nije bio pijan. Taksist tvrdi da iza njegove luđačke vožnje stoji "slomljeno srce". "Moja djevojka je kazal da ne želi ozbiljnu vezu pa sam krenuo sa njom razgovarati", kazao je taksist. 

Đavao mu je oteo djevojku

Tijekom svoje vožnje je pokupio nekoliko automobila, a policajci su ga hvatali dobrim dijelom grada. Moldavac Vitali Grodic je inzistirao na tome da nikada ne pije i ne puši. Nazvao se je Mesijom i obećao da će svijet učiniti boljim mjestom. "Kada sam bio u mraku, došao je đavao i oteo moju djevojku", kazao je Grodic i dodao kako je želio samo dobro, a on mu je uzeo djevojku. "Sada želim donijeti novi život na planet. Zato što sam došao u svijetu više neće biti ratova", kazao je Grodic i objasnio kako nema drugog Boga osim njega te da će se boriti protiv zla, piše RT.

Objasnio je da su automobili koje je oštetio bili zlo te je samo to mogao učiniti. Taksist je poslan na psihijatrijsko vještačenje. Policajac koji ga je uspio spriječiti da se zaleti u školski autobus će biti nagrađen državnom nagradom za hrabrost.  

Pročitajte više