Gordan Maras postaje poduzetnik: Hvala državi, dala mi je vjetar u leđa

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

GORDAN MARAS, bivši predsjednik zagrebačkog SDP-a, danas je na svom Facebook profilu objavio kako pokreće svoj posao.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti. 

"Dragi moji, život je nepredvidiv. 

Prije nešto više od godinu dana mislio sam da ću još dugo biti u politici, zastupati vas i boriti se za bolju Hrvatsku i Zagreb. Nije ispalo tako. U Hrvatski sabor došli su neki drugi zastupnici koji se danas bore za vas i koji imaju za to vaše povjerenje.

Na kratko sam po prvi puta u životu, nakon dvadeset godina rada, bio prijavljen na zavodu zapošljavanje kao nezaposlena osoba i zahvalan sam što mi je država dala vjetar u leđa da na temelju poslovnog plana i potpore postanem poduzetnik te pokrenem svoj posao. Osjećam se pun energije, željan rada i svjestan da sam na novom početku te da ću napraviti sve što mogu da iskoristim ovu priliku.

Bio je ministar u Milanovićevoj vladi

Saborska mirovina nikad nije bila opcija. Želim raditi.

Izazova se nikad nisam bojao i vjeru u sebe nikad nisam gubio.

Ukoliko vam je potreban netko tko će vas uputiti u europske fondove, provesti kroz zamršene bankarske procedure financiranja vaših projekata, pomoći savjetom i kontaktom razvoj vašeg poslovanja, slobodno se javite. Izrada weba je u tijeku.

Hvala vam na podršci svih ovih godina, nadam se da ću je imati i dalje", napisao je Maras na Facebooku. 

Podsjetimo, od 2011. do 2016. godine Maras je bio ministar poduzetništva i obrta u Milanovićevoj 12. vladi Republike Hrvatske. 

Također je bio potpredsjednik Odbora za financije i državni proračun. 

Pročitajte više