Gradonačelnik Dubrovnika objavio snimku: "Vozač busa pokušava pregaziti redara"

Foto: Screenshot Facebook/Mato Franković

Mato Franković, HDZ-ov gradonačelnik Dubrovnika, na Facebooku je objavio video koji, kako je naveo, pokazuje kakvim su sve napadima izloženi dubrovački komunalni i prometni redari. 

Na snimci se vidi kako se autobus koji turiste vodi u ture razgledavanja po Dubrovniku ne zaustavlja pred prometnim redarima koji stoje na cesti i reguliraju promet. Autobus potom izguruje jednog od dvojice prometnih redara i, koliko se može vidjeti na snimci, ni u jednom trenutku se nije zaustavio nego je nastavio dalje.

Napadi na komunalne i prometne redare Svakodnevno radeći na Pilama trude se regulirati promet na način da ubrzaju protok vozila kako bi našim sugrađanima i posjetiteljima olakšali prometovanje, a pješacima osigurali siguran prelazak i u uvjetima prekomjernog opterećenja prometnica. Na žalost vrlo često su izloženi verbalnim napadima pojedinaca, a u ovom videu jasno možete vidjeti kako pojedinci ne prežu ni od pokušaja gaženja redara. Sve navedeno bit će prijavljeno policiji jer ovakve stvari koje imaju sve elemente kaznenog dijela ne bi smjele proći nekažnjeno.

Posted by Mato Frankovic on Wednesday, July 26, 2023

"Napadi na komunalne i prometne redare - svakodnevno radeći na Pilama trude se regulirati promet na način da ubrzaju protok vozila kako bi našim sugrađanima i posjetiteljima olakšali prometovanje, a pješacima osigurali siguran prelazak i u uvjetima prekomjernog opterećenja prometnica.

Na žalost vrlo često su izloženi verbalnim napadima pojedinaca, a u ovom videu jasno možete vidjeti kako pojedinci ne prežu ni od pokušaja gaženja redara. Sve navedeno bit će prijavljeno policiji jer ovakve stvari koje imaju sve elemente kaznenog djela ne bi smjele proći nekažnjeno", napisao je Franković na Facebooku. 

Pročitajte više