Gradonačelnika opet pukla megalomanija: Kerumovu obalu neće imati nitko u Europi

KERUM danas brani proračun, a i svoju Zapadnu obalu, koju mu Splićani realiziraju sa (zasad) 100 milijuna kuna iz proračuna kako bi dobio zvjezdicu više za hotel Marjan.

Živi bili pa vidjeli!

"Mnogi su bili i protiv ACI marine, pa kada se napravila, vidjeli su da su pogriješili. Tako će biti i sa Zapadnom obalom. Kada Kerumova obala bude dovršena, to će biti nešto što nemaju ni Nica, ni Cannes. Nitko!", opet je Keruma pukla megalomanija.

Primijetio je da se jedan novinar smije. "Ti nisi bio u Cannesu i Nici?!", šokirao se gradonačelnik. "Ajde, platit ću ti ja put pa da vidiš o čemu govorim", nije jasno Kerumu kako svi već nisu vidjeli to o čemu priča.

"Ovaj projekt je prioritet! Punih 50 godina Zapadna obala čeka realizaciju, upravo zato što su neki stalno bili protiv", uporan je bio Kerum.

"Je prioritet, ali vaš. Svi znamo koliko ste novca uložili u Marjan i koliko vam vrijedi to što Grad uređuje obalu svojim novcem. Sjećam se da ste rekli kako Zapadna obala Grad Split neće koštati ni kunu. Kako biste vi nazvali čovjeka koji jedno govori, a drugo radi, i to dok vas gleda u oči", direktan je bio Čepo.

"I sad te gledam u oči Čepo. Ne da Split obala neće koštati nijednu kunu, nego će Grad Split zaraditi na njoj, i to velike novce. Živi bili pa vidjeli. Nadam se da će onda priznati svoju grešku. Zašto si tako zločest Čepo, to mi nije jasno", čudio se Kerum. 

Čepi, a i drugima, ni dalje nije bilo jasno kako to 100 milijuna ne košta ništa, ali Kerum nije popuštao. "Možemo mi ovako do sutra...", dobacio mu je.

Gadljivi HDZ-ovci

SDP-ovci su tijekom rasprave o proračunu i Obali junački popljuvali HDZ-ovce, koji su prije bili protiv, a sada su za obalu. "Ja sam za Obalu, jer nema smisla da stoji ovako neuređena, a za proračun bi glasao i samo zbog rješavanja stambenih pitanja branitelja", pravdao se Mirko Ramljak.

"Ovo je gadljivo...", užasnuli su se SDP-ovci na argumente HDZ-a, u čijim redovima ni danas nema Sanje Bilač, koja sasvim sigurno ne bi digla ruku za proračun i Obalu. Prije tjedan dana nije se vratila u Banovinu nakon što im je Ante Sanader poručio da Jaca želi da budu uz Keruma, a ne protiv.

Pročitajte više