Grmoja: Ostavkom Marića javnost nije dobila odgovore u vezi korupcije

Nikola Grmoja Ilustracija: Pixsell/Marko Lukunić

POLITIČKI tajnik Mosta Nikola Grmoja izjavio je, komentirajući ostavku ministra državne imovine Gorana Marića, kako je to iznuđen potez te da javnost nije dobila odgovore na pitanja o mogućoj korupciji.

“Marićeva je ostavka još jedan u nizu iznuđenih poteza, a javnost opet nije dobila odgovore na pitanja koja su mediji postavili. Nije poanta odlazak s dužnosti, to je nužnost. Potrebno je podastrijeti račune javnosti vezano uz prozivke za moguću korupciju", poručio je Grmoja uime svoje stranke.

"I Marić i Lovro Kuščević vraćaju se u hrvatski sabor nakon što ih se premijer očigledno odrekao. Sad moraju dokazati svoju lojalnost stranci i premijeru, i to već na glasovanju o svojim nasljednicima", kazao je Grmoja i dodao kako će svi ovi događaji, pa i povratak prozvanih ministara u sabor, samo ojačati dojam da je parlamentarna većina sagrađena na nizu interesa i ucjena.

"U svakom slučaju, čini se da afere ove vlade ne jenjavaju pa ovo ljeto nećemo imati ni sezonu kiselih krastavaca", ocijenio je Grmoja.

Pročitajte više