HAK: Nesreća u centru Rijeke, kolnici su mokri i skliski

Ilustracija: PIXSELL/Patrik Macek

ZBOG prometne nesreće na Žabici u Rijeci na Jadranskoj magistrali (DC8) zatvoren je vozni trak u smjeru Mlake, upozoravaju jutros iz Hrvatskog autokluba (HAK). Kolnici su mjestimice mokri i skliski u većem dijelu zemlje, a ponegdje u unutrašnjosti ima i magle. Veća je opasnost od odrona na cestama u gorju pa HAK vozačima savjetuje da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Zbog radova zatvorene dionice autocesta

Večeras od 22 do 5 sati ujutro zbog redovitog održavanja tunela Sveti Ilija bit će zatvorene neke dionice. Tako će biti zatvoren dio državne ceste D76 Baška Voda (D8) - Zagvozd (D62). Zbog izvanrednog održavanja zatvara se dionica autoceste A1 Zagreb-Split-Ploče između čvorova Dugopolje i Šestanovac, u oba smjera, a zatvoren je i čvor Bisko. Zbog izvanrednog održavanja zatvara se dionica autoceste A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Delnice i Oštrovica, u oba smjera.

Međunarodna biciklistička utrka "CRO RACE 2022." održava se od 27. rujna do 2. listopada. Na prometnicama kojima se kreće utrka bit će na snazi privremena regulacija prometa i posebna ograničenja.

Pročitajte više

 

Pročitajte više