HAK: Pet dana od hakiranja većina naše stranice je opet dostupna

Screenshot: Facebook/HAK

Hrvatski autoklub (HAK) priopćio je da su njegove mrežne stranice hak.hr nakon skoro pet dana nedostupnosti uslijed hakerskog napada ponovno dostupne korisnicima. "Trenutno je na njima vidljiva velika većina ranijeg sadržaja, uključujući i aktualne prikaze kamera s naših prometnica, trajektnih pristaništa i graničnih prijelaza", navodi HAK.

"Uz mrežne stranice hak.hr, dostupna je i Interaktivna karta HAK-a na map.hak.hr te je u funkciju vraćena većina funkcionalnosti iza HAK-ove besplatne mobilne aplikacije za iOS i Android. Naši stručnjaci trenutno rade na uspostavljanju pune funkcionalnosti mrežnih usluga HAK-a, na čije su korištenje naviknuti naši korisnici", dodaje.

"U međuvremenu molimo za još malo strpljenja"

"U međuvremenu, informacije o stanju u cestovnom prometu kao dosad tijekom tjedna, i nadalje se nastavljaju pružati vozačima putem javljanja izvjestitelja Hrvatskog autokluba u Drugi program Hrvatskog radija, te na svim drugim uobičajenim partnerskim radio postajama – slanjem audio ili tekstualnih izvješća", priopćio je HAK.

"Usto, do daljnjeg ih povremeno objavljujemo i na našim Facebook stranicama (https://www.facebook.com/hak1987/) i na našem mrežnom portalu https://revijahak.hr/ kako bi i tim putem bile dostupne korisnicima. O novostima ćemo nastaviti informirati javnost, a u međuvremenu molimo za još malo strpljenja i zahvaljujemo na iskazanoj podršci i razumijevanju", dodaje.

Pročitajte više