HDZ danas objavio pet statusa o Milanoviću

Screenshot

HDZ JE danas na Facebooku objavio pet statusa u kojem napada predsjednika Zorana Milanovića.

U 7:50 je HDZ objavio citat ministra Olega Butkovića. "Hoće li Milanović napokon skupiti hrabrost & podnijeti ostavku? Nema li pametnijeg čovjeka u da me pitate nego za njega? Nekog koji je nešto korisnog napravio u životu? Nema? Ili?", piše u statusu.

"HDZ - SDP 850 : 650!"

U 11:50 su u stranci usporedili koliko se danas litara dizela može kupiti s prosječnom plaćom, a koliko se moglo u vrijeme Milanovićeve vlade.

"S obzirom na potonuće SDP-ovog rejtinga, PR-ovci su upozorili Milanovića da mora malo smanjiti s balkanštinom i bezakonjem, da bar nakratko odglumi da ga zanimaju ekonomska i socijalna pitanja. Nama i takav pristup odgovara - jer stavlja fokus na SDP-ovu Vladu, najgoru u povijesti, iza koje su ostali kreditno smeće, spaljena zemlja, zamrznute plaće i uništena radna mjesta.

I kad govori o gospodarstvu i životnom standardu, međutim, Milanović ne može pobjeći od sebe. Ne može prestati lagati. Na njegov biser o „padu kupovne moći“ u HDZ-ovom mandatu promptno je reagirao ministar Damir Habijan:

„Danas građanin s prosječnom plaćom od 1239 € može kupiti čak 200 litara (850:650) dizelskog goriva više nego prije 8 godina, kada mu je ta ista plaća iznosila samo 749 €. U spremnicima od 50 l to je 17:13 za nas“.

Milanoviću i njegovoj proturazvojnoj partiji bilo bi bolje da se poklope ušima. Možda da se ipak vrate oprobanim prostotama, primitivizmu i luzerskoj mržnji?", piše HDZ.

"Zašto Latković ne bi mogao biti SDP-ov ministar?"

Zašto Latković ne bi mogao biti SDP-ov ministar, pitali su iz HDZ-a u 12:51.

"Pa USKOK-ov optuženik Dragan Kovačević ionako je već glavni operativac i rizničar Milanovićeve kampanje. Počevši od Zmajlovića, prenosi upute svim nositeljima SDP-ovih lista", piše u statusu.

"Milanović se utopio u vlastitoj rijeci balkanštine"

U 14:02 uslijedila je objava u kojoj HDZ tvrdi da su rezultati jučerašnje ankete pokazali da birači bježe od Milanovića i SDP-ove koalicije.

"U samo 8 dana Milanović se utopio u vlastitoj rijeci balkanštine i prostaštva. Sa sobom je povukao i nesretni SDP. U tome kratkom razdoblju kršitelju Ustava pao je rejting za čak 8.5%. U prosjeku je - „zahvaljujući“ svom primitivizmu i bezakonju - dnevno gubio po postotni bod. Istodobno je potpora premijeru Andreju Plenkoviću porasla za 1.7%. Ukupno je to 10.2%!

Građani, što se pokazalo i na komičnom SDP-ovom 'prosvjedu' u subotu, bježe glavom bez obzira od općeg kaosa i recesije koje Milanović želi proizvesti. S druge strane, vide da su Plenković i HDZ jamstvo daljnjeg rasta i razvoja zemlje, jamstvo stabilnosti, sigurnost & nastavka povećavanja plaća, zaposlenosti i BDP-a.

U posrnuloj, (samo)osramoćenoj partiji, svedenoj na fusnotu između dviju salvi Milanovićevih psovki, hvataju se za glavu. Prema istraživanju Nove TV, u malo više od tjedan dana izgubili su 3.2%, dok je HDZ skočio za 2.5%. U prijevodu: povećali smo prednost nad SDP-om s 4.7 na 10.4%! A to je tek početak", piše HDZ.

"Najgori premijer u povijesti 'spržio' 54.496 radnih mjesta"

Peti status objavljen je u 16:09.

"Milanović je kao najgori premijer u povijesti 'spržio' 54.496 radnih mjesta. I sad dijeli lekcije o ekonomiji? S druge strane, u mandatu PVRH Andreja Plenkovića stvoreno je njih 213.692 dodatnih. I to unatoč svim krizama s kojima se morala suočiti. Hrvati neće dopustiti da kršitelj Ustava i njegov SDP spale zemlju kako bi vladali zgarištem. Hrvatska će nastaviti rasti & napredovati i u 3. Plenkovićevu mandatu u Banskim Dvorima!", piše u statusu.

Milanović je kao najgori premijer u povijesti “spržio” 54.496 radnih mjesta. I sad dijeli lekcije o ekonomiji? S druge strane, u mandatu PVRH Andrej Plenković stvoreno je njih 213.692 dodatnih. I to unatoč svim krizama s kojima se 🇭🇷 morala suočiti. Hrvati neće dopustiti da kršitelj Ustava i njegov #SDP spale zemlju kako bi vladali zgarištem. 🇭🇷 će nastaviti rasti & napredovati i u 3. Plenkovićevu mandatu u #BanskiDvori!

Objavljuje HDZ - Hrvatska demokratska zajednica u Utorak, 26. ožujka 2024.

 

Pročitajte više