HDZ: Grmoja je veliki prijatelj i partner s masovnim ubojicom

Foto: HDZ

NIKOLA Grmoja jutros je objavio sliku Gordana Jandrokovića u društvu uhićenog HDZ-ovog šefa Ine Damira Škugora. HDZ mu je sad odgovorio. Naslov HDZ-ove objave na Fejsu glasi: Grmoja - Veliki prijatelj i partner s masovnim ubojicom. Sad je sve jasno.

"Tako bi, otprilike, glasio naslov na FB-u Nikole Grmoje da on na samog sebe primjenjuje 'kriterije' kojima podvrgava druge.

Grmuljator, onako sitno zločest i 'kreativan', skinuo je s portala fotografiju na kojoj su se članovi HDZ-a, među njima mnogima i Škugor, 2017. uslikali s PHS Gordan Jandroković na nekom stranačkom druženju na zagrebačkom Maksimiru.

Uobičajena situacija, članovi svih stranaka na svim događajima zamole uzvanika za brzinsku fotografiju. Znači li to da je svatko s kim su se Jandroković ili PVRH Andrej Plenković nakratko slikali njima bliska osoba & 'suradnik s kojim kreiraju državnu politiku'?" pita se HDZ.

"Grmuljator je sitno, zločesto, krivotvorio sliku"

"I Grmuljator se kao političar zasigurno uslikao, na njihovu zamolbu, sa stotinama osoba koje ne poznaje ili jedva poznaje. No u svojoj poznatoj licemjernoj maniri ovu Jandrokovićevu fotku nastoji predstaviti kao nekakav 'dokaz' u Aferi Ina.

Stoga i mi prilažemo 'dokaz' - fotografiju Grmoje s 4-erostrukim ubojicom iz Šibenika Brankom Koloperom. Slika nije nastala, poput one Jandrokovićeve, na nekom masovnijem događaju, nego je Grmoja ciljano, radi privatnog druženja, posjetio Kolopera u njegovoj caffe slastičarnici na šibenskim Vidicima", piše HDZ.

"Vodstvo MOST-a, naime, otprije je poznavalo Kolopera; čini se da su i surađivali, jer je zabilježeno da Boži Petrovu - dok je bio gradonačelnik Metkovića - nije bilo teško potegnuti sve do Šibenika kako bi došao na degustacije slastica Pekare Matkol. Pekare koja je bila upravo u Koloperovu vlasništvu", dodaju.

"Naravno, Grmojin frendovski posjet (budućem) 4-erostrukom ubojici nije 'dokaz' da je vodstvo MOST-a imalo ikakve veze sa zločinom koji je 2021. potresao našu zemlju. Ni to što je Koloper bio u bližim odnosima s njima nije nikakav 'dokaz'.

No citirajmo Grmuljatora:
Sad je jasno! Svi su oni dio iste klike!
PS. Grmuljator je onako sitno zločesto, radi većeg efekta, krivotvorio, izrezao svoj 'dokaz': na 'spornoj' fotki Jandroković se uslikao s čak 5-ero članica i članova HDZ-a. I mi smo izrezali fotku vodstva MOST-a s Koloperom, ali iz posve drugog razloga: na druženje u slastičarnicu bili su doveli i djecu", dodaju.

Pročitajte više