HDZ obavijestio novinare da je Kosor svratila na lešo janjetinu: Danas nema politike!



"NA POZIV bivših zaposlenika Salonita Vranjic, predsjednica Hrvatske demokratske zajednice Jadranka Kosor nazočit će sutra zajedničkom druženju. Na taj način bivši zaposlenici Salonita žele iskazati zahvalnost za sve što je kao predsjednica Vlade učinila kako bi se obeštetili zaposlenici tvrtke", stajalo je u obavijesti HDZ-a novinarima, koje je potpisala glasnogovornica te stranke Sunčana Glavak.

Ovo nije stranački skup!

U pozivu-obavijesti također je stajalo kako će se prigodno druženje održati u hotelu Konzul u Splitu s početkom u 13. sati. No, unatoč činjenici da su novinari došli po stranačkom pozivu na druženje, Kosor ih je hladno odbila.

"Ovo nije stranački skup, danas nema politike!", rekla je Kosor na upite okupljenih novinara kada su je upitali o aktualnoj situaciji u stranci oko brisanja Jerke Rošina kao i za unutarstrančke izbore. No, Kosor je bila neumoljiva u odbijanju bilo kakvih komentara.

Dobila morskog konjića

Tko ju je točno naljutio to jutro, nismo uspjeli saznati, no sigurno razlog mrzovolji nije bila hotelska "spiza" s obzirom da su na meniju bili pečena i lešo janjetina.

Možda jedino Kosor nije bila sretna novogodišnjim poklonom s obzirom da je dobila na dar broš u obliku konjića - morskog konjića. 

 

Pročitajte više