HDZ održao predizborni skup u Sisku

NA GRADSKOJ tržnici Kontrobi u Sisku pred oko tri tisuće nazočnih večeras je održan središnji predizborni skup HDZ-a u VI. izbornoj jedinici koja obuhvaća Sisačkomoslavačku te dijelove Zagrebačke županije i grada Zagreba.

Predsjednik HDZ-a Ivo Sanader zahvalio je Siščanima i stanovnicima Sisačko-moslavačke županije na velikom odzivu, poručivši da 23. studenoga HDZ "dolazi na vlast". "Smjenjujemo ovu vlast jer je prije četiri godine obećavala brda i doline, zaboravila na hrvatske majke, branitelje i invalide Domovinskog rata, umirovljenike i sindikate, na one s kojima je prije izbora potpisivala sporazume o socijalnoj pravdi", rekao je Sanader.

Ustvrdio je da je "sadašnja vlast prevarila više od milijun ljudi i zato ne zaslužuje da i dalje ostane na vlasti". "Hrvatskoj treba sposobna vlast koja će poštivati svakog čovjeka: branitelja, umirovljenika, Hrvata iz BiH, useljenika, do svakoga nezaposlenog", rekao je Sanader.

Kazao je kako hrvatskim građanima u idućem mandatu jamči "smanjenje poreza, gospodarski rast, rast zaposlenosti, rast životnog standarda i uvođenje Hrvatske u Europsku uniju i NATO". "HDZ ne ostaje samo na kritici sadašnje vlasti, nego građanima jamči ostvarenje programa napretka, razvoja i uključivanja u europske integracije", rekao je.

Napomenuo je da "HDZ ima ono što nema nijedna druga stranka - svoje vjerne i domoljubne članove koji žive i rade za svoju Hrvatsku, svoju domovinu".

U ime HDZ-a Sanader je građane pozvao da izađu na izbore i smijene nesposobne, te na biračkim listićima glasuju za listu broj 8, za listu HDZ-a.

Na skupu su predstavljeni kandidati HDZ-a u VI. izbornoj jedinici koju predvode velikogorički gradonačelnik Ivan Šuker i sisačko-moslavački župan Đuro Brodarac, a zaključuje rukometaš Božidar Jović.

Kandidati s liste HDZ-a u VI. izbornoj jedinici i članovi stranačkoga vodstva obišli su danas i Novsku, Kutinu, Ivanić Grad, Veliku Goricu, Petrinju, Donje Kukuruzare i Hrvatsku Kostajnicu gdje su održali predizborne skupove.

Pročitajte više