HDZ se hvali: "Imamo nove članove, među njima je i 89-godišnji umirovljenik"

Foto: facebook

HDZ iz zagrebačkog naselja Sveta Klara pohvalio se na svom Facebook profilu rezultatom na EU izborima kao i novim članovima.

"Veličanstvena proslava izborne pobjede: 10 novih članova& Ressler, Mikulić, Ćelić, Počasni bleiburški vod", naslov je njihovog posta o proslavi.

"Političku „sezonu“ i izborni ciklus nismo mogli zaključiti na ljepši način! Na proslavi pobjede svetoklarskog HDZ-a & ujedno druženju HDZ-a Gradske četvrti Novi Zagreb - zapad u znak zahvale za vrlo dobar rezultat na EU izborima, jedan od najboljih u cijelom Zagrebu, sinoć se u Svetoj Klari okupilo 90-ak članova naše stranke i prijatelja", napisali su te se pohvalili s "mnogim poznatim osobama" koje su uveličale njihov domjenak.

No, zanimljivo je da su se pohvalili i novim članovima među kojima je i umirovljenik od 89 godina.

"Najemotivniji trenutak, ipak, bila je ceremonija dodjele iskaznica i pristupnica našim novim članicama i članovima, njima čak 10! Našoj političkoj obitelji pristupili su studenti, ekonomistice, pravnici, radnice, dragovoljci Domovinskog rata i djeca preminulih hrvatskih branitelja, čak i umirovljenik od 89 godina. No o tome više u zasebnoj objavi", napisali su.

Pročitajte više