HDZ-ova Dijana Zadravec: Romi siluju mačke, pucaju, leže mrtvi pijani, rade nove Rome

DIJANA Zadravec, predstojnica Kliničkog zavoda za dijagnostičku i intervencijsku radiologiju KBC-a Sestre milosrdnice i članica HDZ-a, na Facebooku je jučer izvrijeđala Rome.

Podijelila je objavu Azila Prijatelji Čakovec u kojoj volonteri upozoravaju na loše stanje sa životinjama u jednom romskom naselju. 

"Kako izgledaju Romi u Međimurju - sto rade domicilnom stanovnistvu i zivotinjama - kad ne pucaju, siluju macke ili mrtvi pijani leze naokolo i rade nove rome, ne kradu i … popis dug… kad ne ucjenjuju Hitnu pomoc koja mora po njih jer nedao Bog da ih odbiju, a drugi koji placaju zdravstvo cekaju u plucnom edemu… iskustva su grozomorna. 

Al’ ne dao Bog da kazes da su cigani… 

Drzite se ljubitelji zivotinja, uzmite im sve zivotinje i zakonom zabranite drzanje. A jadna djeca tamo rodjena nemaju sanse kad vide i odrastaju uz takve 'uzore'", napisala je Zadravec.

Podsjetimo, Zadravec je u svibnju 2021. godine bila smijenjena s mjesta predstojnice, ali je u kolovozu iste godine vraćena na posao. Smijenjena je nakon što ju je niz radiologa prijavio za mobing.

Dodajmo i to da je 2016. godine na parlamentarnim izborima Andrej Plenković uvrstio Dijanu Zadravec na svoju listu u 1. izbornoj jedinici. Tijekom predizborne kampanje Plenkovića se učestalo moglo vidjeti u društvu Zadravec, čemu svjedoče brojne fotografije koje je objavljivala na svom službenom Facebook profilu.

Pitali smo HDZ kako komentiraju stavove svoje članice Zadravec. Odgovor ćemo objaviti čim ga primimo.

Pročitajte više