HDZ-ovac i MMA borac brutalno pretukao dečka (17) u Dubrovniku

Član Gradske organizacije Mladeži HDZ-a Grada Dubrovnika Domagoj Kaznačić, ujedno i MMA borac, brutalno je pretukao 17-godišnjeg mladića, ispričao je za Index otac žrtve. Napad se dogodio u petak oko 9 sati ujutro, a prethodila mu je svađa oko psa.

"Poslao sam dijete da prošeta psa. Iza dubrovačke bolnice ima šuma i tamo je pustio malog psa da se istrči. U nekom grmu bio je i Kaznačićev pas. Psi su se posvađali, Kaznačić je navalio na našeg psa i nekoliko puta ga udario. Sin ga je pitao je li normalan i zašto udara psa, a ovaj je nasrnuo na njega", priča nam potreseni otac.

Otac: Liječnice su rekle da nije pokazao nikakvu empatiju

"Kaznačić je iznerviran udario mog sina šakom u glavu. On je bivši MMA borac, a sin mi ima 17 godina. Pao je na pod, a kad se počeo dizati, ovaj ga je krenuo udarati šakama, koljenima, čime god je stigao. Nakon što se opet pokušao dignuti, počeo ga je gušiti. Ugrizao ga je za čelo i ruku, gdje ima velike podljeve

Iz bolnice su istrčale sestre i liječnice, počele su vikati, no on ga nije htio pustiti ni uz svu tu galamu, stalno se vraćao na njega. Sin je ostao na podu plačući. Zadržan je u bolnici od petka do ponedjeljka, ima potres mozga, lom prsta na nozi i mnoge podljeve po glavi i tijelu", kaže otac.

Odmah nakon događaja njihovog je sina ispitala policija, a tog je jutra i Kaznačić ispitan i priveden. "Osim njega, ispitane su i sestre i liječnice. Rekle su nam da Kaznačić nije pokazao nikakvu empatiju ni ništa. Rekle su i da bi se s njim trebala pozabaviti neka stručna osoba. Mi smo u strahu, on će izaći za mjesec dana i što onda?" pita se otac pretučenog mladića.

Policija: Maloljetnik je zadobio teške ozljede, napadač dobio kaznenu prijavu

Otac kaže da ih je popodne ispitala i krim-policija te da je sljedećeg dana napadaču određen istražni zatvor u trajanju od mjesec dana. Sve je za Index potvrdila i dubrovačka policija. 

"Možemo potvrditi da je nadležna policijska postaja tijekom jutarnjih sati u petak, 22. ožujka, zaprimila dojavu djelatnika Opće bolnice Dubrovnik kako su na obradu zaprimili dvojicu ozlijeđenih mladića, od kojih je jedan maloljetna osoba u dobi od 17 godina, a drugi 31-godišnjak, te da su ozljede, prema izjavi mlađeg, zadobili u tučnjavi. 

Postupajući po zaprimljenoj dojavi, provedeno je kriminalističko istraživanje kojim je utvrđeno kako su prethodno tog dana dvojica spomenutih mladića na istom mjestu šetali svoje pse bez povoca, kada je došlo do sukoba pasa, a potom i sukoba vlasnika pasa.

Tijekom sukoba maloljetnik je zadobio teške tjelesne ozljede, a stariji lakše te su obojica zbrinuti u dubrovačkoj bolnici. Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo nanošenja teške tjelesne ozljede, 31-godišnjak je, uz kaznenu prijavu, predan u pritvorsku jedinici Policijske uprave dubrovačko-neretvanske", javljaju iz policije.

Lani izabran u gradski odbor mladeži HDZ-a, borio se na MMA prvenstvu

Kaznačić je u studenom prošle godine izabran za člana Gradskog odbora Mladeži HDZ-a, a vijest o njegovom imenovanju objavio je i dubrovački gradonačelnik Mato Franković. 2010. je godine sudjelovao na MMA prvenstvu Hrvatske s dubrovačkim klubom Gladijator. 

Pročitajte više