Pogledajte kako se HDZ-ovac ulizuje Plenkoviću: Dragi Andrej, hvala ti na tome

Ante Mihanović iz Splita je na 10. mjestu HDZ-ove liste u četiri minute predstavljanja svog programa samo hvalio Plenkovića.

Mihanović je tajnik HDZ-a Splitsko-dalmatinske županije i ravnatelj Ljekarni Splitsko-dalmatinske županije. Trenutno ne znamo je li što u rodu Vici Mihanoviću. Doktor znanosti iz područja ekonomije, a doktorat je stekao u Osijeku :).

Pogledajte kako se ulizuje Plenkoviću

 

"Iznimna je čast biti na ovoj listi, pogotovo što ovu listu predvodi naš predsjednik. Ja mislim, gospodine predsjedniče, da ćete vi ostati zlatnim slovima upisani u hrvatsku povijest jer s vašim mandatom jedna epoha u Hrvatskoj završava, jer u  vašem mandatu su ostvareni strateški elementi zacrtani pod predsjednikom Tuđmanom.

Hrvatsku vodite u sigurnost

Vidljivo je u strateškom segmentu razvoja,i u ovim svakodnevnim stvarima od rasta BDP-a, rasta zaposlenosti, rasta plaća, rasta mirovina, rasta kreditnog rejtinga na razini investicijskog, zbog toga je hrvatski narod to prepoznao i sa 110.000 glasova više u odnosu na prije četiri godine ponovno vam poklonio povjerenje, da Hrvatsku vodite u sigurnost i stabilnost za razliku od ovih drugih.

Ono čim ću se ja baviti i što je kolegica maloprije naglasila jesu visoke visoke tehnologije, pogotovo visoke tehnologije u Dalmaciji.

Kao što sam doveo visoku tehnologiju u farmaceutsku industriju i standard u Dalmaciju želja mi je kroz razvoj omogućiti visoke tehnologije u Dalmaciji, a poseban naglasak želim staviti na turizam.

Zahvaljujem se našem ministru unutarnjih poslova jer bez sigurnosti i stabilnosti nema ni turizma.

Ali ono što ću poseban naglasak staviti i zbog čega se zahvaljujem i predsedniku Plenkoviću je što je Dalmacija uvrštena u dva prometna koridora u Europskoj uniji. Dakle koridor od Baltika do Jadrana i od Zapadnog Balkana do Istočnog Mediterana, dragi prijatelji, govorim to iz osobnog iskustva, da tu nismo imali potporu premijera Plenkovića ti koridori ne bi bili ucrtani u europsku mrežu.

I zato dragi Andrej...

Već su i neki naši po institucijama i po nekim upravama se pomirili s činjenicom da mi tu nećemo biti ali ne i premijer. I zato dragi Andrej hvala ti na tome i mislim da kroz moje riječi imaš zaista punu potporu svih nas koji dolazimo iz Splita i Dalmacije.

Dragi prijatelji ja sam uvjeren da će ova lista predložena najboljim premijerom ostvariti izvrsne rezultate"

Pročitajte više