HDZ-ovac: Hrvatski čovjek mora imati kvalitetan život u BiH

Foto: Pixsell/Denis Kapetanovic

Zvonko Milas, nositelj liste HDZ-a za XI. izbornu jedinicu, poručio je danas da će u narednom razdoblju još snažnije podržati sve inicijative koje doprinose kvalitetnom životu i održivom ostanku Hrvata u BiH, priopćio je stranački izborni stožer. Milas je zajedno s kandidatima liste HDZ-a za XI. izbornu jedinicu Vlatkom Martinović, Nevenkom Barbarićem i Veselkom Jovanovićem posjetio Ljubuški, Čapljinu i Čitluk. 

"Općina Čitluk razvija sve sadržaje koji su potrebni za kvalitetan život i održivi ostanak hrvatskog čovjeka na ovom prostoru, a mi ćemo, u narednom razdoblju, još snažnije podržati sve inicijative koje doprinose tom cilju", rekao je Milas u Čitluku.

Obišao radove na crkvi, Hercegovačko selo u Međugorju...

Tijekom posjeta općini Čitluk Milas i kandidati obišli su radove na crkvi Krista Kralja, Edukacijsko-rehabilitacijski centar Sveti Josip Radnik za djecu i mlade s poteškoćama u razvoju, te Hercegovačko selo u Međugorju, poduzetnički projekt koji kroz turistički sadržaj nastoji očuvati i promovirati hrvatsku kulturno-povijesnu baštinu i identitet.

"Ljubuški raste i razvija se zahvaljujući sinergiji rada i potencijala koje grad ima, od bogate kulturno-povijesne baštine do prirodnih ljepota. Sredstva iz EU pomažu da se svi ti potencijali realiziraju, a Hrvatska tu može pomoći i pomaže, kako svojim iskustvom tako i prijenosom znanja", poručio je Milas u Ljubuškom prilikom obilaska Arheološkog centra na Gračanima, prvog takve vrste u BiH, koji je u potpunosti financiran sredstvima iz EU fondova.

Nakon boravka u Ljubuškom Milas se s kandidatima s liste susreo s predstavnicima udruga i stranačkih organizacija HDZ-a BiH u Gradu Čapljini, gdje su predstavili program, a nakon sastanka na Trgu hrvatske slobode u Čapljini položili su vijenac i upalili svijeće za sve poginule.

Pročitajte više