Hloverka opet promovira Makarsku, autor fotografija kaže da ih je ukrala

Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

DIREKTORICA Turističke zajednice Makarske Hloverka Novak Srzić ponovno ima problema s korištenjem fotografija na svojem Facebook profilu.

Podsjetimo, Hloverka je nedavno pokušala promovirati makarske plaže koristeći plažu iz Mozambika.

Ovaj put, fotografija zaista prikazuje mjesto koje Hloverka promovira, ali je zato došlo do problema s korištenjem fotografija koje nisu njezine. 

“Nebeska šetnica”

Hloverka je na svojem Facebooku objavila kolaž fotografija Nebeske šetnice.

“Nebeska šetnica" na našem Biokovu...nova senzacionalna atrakcija Makarske i naše rivijere...otvaranje 2. srpnja...dragi prijatelji.svi ste pozvani”, napisala je uz par emotikona.

No ubrzo se javio Mario Dedić koji je komentirao objavu napisavši da Hloverka Novak Srzić bez prava na objavu koristi njegove fotografije. 

“Vi i dalje nastavljate karijeru novinarke...neovlašteno koristite moje fotografije u svrhu promocije dal' sebe il mjesta nebitno. Nije fer niti pošteno, mogli ste se bar javiti, ovako ću vam.morati brisati post. Lp”, napisao joj je.

Hloverka mu je odgovorila

“ispričavam se ...objavila sam objavu portala Dalmacija danas koje su već ušle u javni prostor, fotografije su prelijepe , čestitam ...žao mi je ako.vas je to bilo.kako povrijedilo...al mi je drago da je došlo do velikog broja publike…”, napisala je.

Ubrzo je pala i prijetnja tužbom

Dedić joj je u podužem komentaru odgovorio kako komentari imaju dozvolu, a ona nema. Uz još nekoliko komentara sve je završilo prijetnjom tužbom. Naknadno je potpisala Dedića kao autora fotografija.

 Cijelu raspravu pročitajte dolje:

Pročitajte više