Holding zapošljava. Objavili plaće, evo što nude

Ilustracija: Patrik Macek/PIXSELL

Zagrebački holding objavio je prije par dana niz oglasa. Zapošljavaju čistačice, komunalne radnike, magistre farmacije, pravne suradnike, vrtlare...

Holding zapošljava 25 čistača ili čistačica. Nude ugovor o radu na određeno vrijeme u trajanju od 12 mjeseci uz probni rad u trajanju od 3 mjeseca, mjesečnu bruto plaću u iznosu 1050 eura i dodatne mjesečne primitke u neto iznosu 176.66 €, plaćenu godišnju kartu za gradski i međugradski prijevoz, dodatnu godišnju nagradu, regres, božićnicu, dar za djecu mlađu od 15 godina povodom Sv. Nikole te dar u naravi za Uskrs.

Do četvrtka je otvoren i natječaj za šest komunalnih radnika koji će posao obavljati na području gradskih groblja. Nude ugovor o radu na određeno vrijeme (6 mjeseci) uz ugovaranje probnog rada, osnovnu mjesečnu bruto plaću u iznosu 1127.39 € koja se uvećava za 0.5% po godini radnog staža, dodatne mjesečne primitke u neto iznosu 176.66 €, plaćenu godišnju kartu za gradski i međugradski prijevoz, dodatnu godišnju nagradu, regres, božićnicu, dar za djecu mlađu od 15 godina povodom Sv. Nikole te dar u naravi za Uskrs.

Gradske ljekarne traže dva viša magistra farmacije i dva farmaceutska tehničara, Sektor za financije traži eksperta za osiguranje, podružnica Vladimir Nazor spremačicu i radnika u ugostiteljstvu.

Sve detalje o natječajima i uvjetima koji se nude možete doznati OVDJE.
 

Pročitajte više