Hrebak žestoko odgovorio Bernardiću: Prvo vrati pare koje nisi smio primiti

Screenshot: N1

BJELOVARSKI gradonačelnik Dario Hrebak (HSLS) danas je oštro odgovorio predsjedniku SDP-a Davoru Bernardiću, koji je danas održao press-konferenciju u Bjelovaru na kojoj je kritizirao upravo Hrebaka.

Priopćenje gradonačelnika Bjelovara prenosimo u cijelosti.

"Na današnjoj konferenciji za medije SDP-a i ostatka Restart koalicije u Bjelovaru, Davor Bernardić ponovno je zablistao s novom izjavom 'uličarske retorike' gdje me indirektno optužio da sam kriminalac i lopov jer koga podržava HDZ taj ne može biti ništa drugo. Iako nije baš pristojno javno vrijeđati domaćina grada u koji si došao, pogotovo ako si došao u najtransparentniji grad u državi, SDP se očito odlučio da ova kampanja ide u smjeru 'što više blata, to bolje'. Nažalost, očekivao sam više od 'navodnog' kandidata za premijera Davora Bernardića.

Dragi Davore, moja poruka ti je da prvo vratiš pare, onih 260 000 kuna koje nisi smio primiti, pa će lijepljenje etiketa tko je korumpiran, a tko je lopov, možda izgledati uvjerljivije kad izađe iz tvojih usta", navodi se u odgovoru Hrebaka.

"Nakrcali ste dosta uhljeba u zadnje vrijeme"

"Svjestan sam da je kampanja krenula i da me napadate u zadnje vrijeme zbog podrške koju imam u II. izbornoj jedinici, a pogotovo u Bjelovaru. Očito je i vidljivo da sam vam zbog toga 'trn u oku', ali mene zanima da se uvede transparentnost i da građani znaju kako se troši svaka kuna iz proračuna. Neće vam uspjeti da me ubacite u vaše blato te da se skupa s vama valjam u njemu.

P.S. nemojte zaboraviti posjetiti svoj novoutemeljeni ogranak svježe zaposlenih SDP-ovih uhljeba u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji zvanoj uhljebistan. Nakrcali ste ih dosta u zadnje vrijeme.

Kad smo već kod transparentnosti, pozivam medije da pogledaju nedavno objavljeni nalaz Državne revizije za našu 'transparentnu' Bjelovarsko-bilogorsku županiju", zaključuje Hrebak u odgovoru Bernardiću.

Pročitajte više