HRT dobar prilog upropastio komentarom voditeljice, srednjoškolka joj lijepo spustila

Screenshot: HRT

U EMISIJI Dobro jutro Hrvatska gostovali su mladi hrvatski robotičari, troje učenika iz zagrebačkog MIOC-a te jedan učenik iz Srednje škole Hvar na Hvaru.

"Zahvaljujući uspjesima koje mladi robotičari postižu na međunarodnim natjecanjima naša diplomatska mreža uočila je to kao sjajan način da se reklamira hrvatska kao jedna moderna zemlja. U našem veleposlanstvu u Canberi je, primjerice, prikazana Sinjska alka s robotima, tu je bilo 1200 ljudi", hvalila se Loreta Bertoša, glavna tajnica Ministarstva vanjskih i europskih poslova.

Dečki i cura objasnili su kako izrađuju robote, a javnosti su i predstavili svoje uratke.

No, onda je Karmela Vukov Colić, voditeljica emisije, djevojku koja je došla pričati o robotici odlučila pitati kako joj se baviti s time s obzirom da je - cura.

"Ines, kako se jedna djevojka snalazi u tome, nekako mi se čini da su robotičari više dečki, da se oni više odlučuju za robotiku", ispalila je Karmela Vukov Colić.

"Pa eto, meni je sasvim normalno biti na robotici, ja volim robotiku. Mislim da bi to sve više cura trebalo zanimati, ne mislim da uopće ima razlike da je netko cura ili dečko", spustila je mlada Ines Kušen Karmeli Vukov Colić.

Pročitajte više