HRT izignorirao Lesarove laburiste: Lažno proglasili HSS trećom strankom u Hrvatskoj!



NAJNOVIJI rezultati CRO Demoskopa, redovitog mjesečnog istraživanja koje provodi Promocija plus, pokazalo je da Hrvatska napokon ima i treću političku opciju. Naime, anketa koja je objavljena u srijedu pokazuje da je rejting Hrvatskih laburista znatno skočio, te su izbili na treće mjesto, odmah iza Kukuriku koalicije i HDZ-a.

> Jadranka Kosor lošom retorikom ruši osobni i rejting HDZ-a

Laburisti su, prema CRO Demoskopu, ovog mjeseca ujedno i prvi put probili izborni prag, iako su početkom godine imali samo 1,7 posto podrške među biračima.

Javnoj televiziji to, međutim, malo znači. HRT se u svom središnjem Dnevniku jedva i dotaknuo rezultata ovog istraživanja. Naveli su tek da Kukuriku koalicija vodi s 36,7 posto, da HDZ ima 19 posto i da je na trećem mjestu - HSS s 4,4 posto! Ne samo da voditelj i urednik Dnevnika Ivan Jabuka nije ni spomenuo laburiste, već ih je sasvim izbacio iz ankete i na njihovo treće mjesto stavio HDZ-ovog partnera HSS!



"Ovo što je večeras napravljeno u Dnevniku HTV-a nije sramota nego jad i bijeda. Objavili su netočne podatke današnje ankete, nas jednostavno izostavili s trećeg mjesta i ubacili HSS", napisao je Lesar na svom Facebook profilu.

Pokušali smo telefonom dobiti predsjednika laburista za dodatni komentar, ali nije se javljao. No, Lesar je na svom Facebooku obećao da će na HRT-ovu neprofesionalnost reagirati u emisiji Otvoreno, u kojoj večeras gostuje.

Pročitajte više