Hrvat brutalno ubijen u Španjolskoj, ranjena njegova supruga

SA SEDAM metaka ispaljenih iz blizine, u noći sa srijede na četvrtak u predgrađu španjolskog grada Barcelone, brutalno je ubijen 44-godišnji hrvatski državljanin. U vatrenom okršaju je ranjena i njegova supruga, dok je dijete koje se nalazilo u vozilu ostalo neozlijeđeno.

Hrvatsko Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija (MVPEI) potvrdilo je večeras Indexu informaciju o ubojstvu, no službeno priopćenje španjolske policije očekuje se tijekom sutrašnjeg dana.

Prema dosad prikupljenim podacima, u napadu vatrenim oružjem ubijen je 44-godišnji hrvatski državljanin, a njegova supruga, koja je u napadu ranjena, dan je provela u jednoj bolnici u Barceloni.

Načelnik Odjela za odnose s javnošću MVPEI-a Pero Bilušić izjavio je za Index kako ministarstvo za sada nema informacija o identitetu poginulog muškarca kao ni detalje o samom zločinu. Bilušić dodaje da je policijska istraga u tijeku, te da će najvjerojatnije tek sutra moći dati više detalja oko slučaja.

Prema neslužbenim saznanjima 44-godišnjak je napadnut dok se sa obitelji nalazio u automobilu. U jednom trenutku nepoznati napadač je došao do vozila i sa sedam hitaca usmrtio muškarca, a  sumnja se da se radi o zločinu iz osvete.

Dnevni list 24sata piše danas da je 44-godišnjak ubijen u mafijaškom obračunu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.