Hrvat iskrvario u luksemburškom disku nakon što mu je gost zario staklo u grkljan

U SUKOBU koji je prošle subote izbio u diskoteci M Club u Luksemburgu umro je 24-godišnjak iz Istre Arnel Adrović, piše Glas Istre.

Luksemburški mediji pišu kako je nesretni Adrović umro nakon tučnjave između nekoliko gostiju diskoteke. Oko 22,20 sati mu je drugi gost zabio staklo u grkljan te je Adrović ubrzo nakon toga preminuo. Policija je odmah uhitila počinitelja Portugalca te ga je odvela istražnom sucu, a prijeti mu 10 godina zatvora.

M Club poznat po tučnjavama

Mediji u Luksemburgu pišu kako je M Club noć ranije slavio svoj prvi rođendan, a poznat je po sukobima koji se u njemu redovito događaju. U petak je policija morala intervenirati zbog tučnjave u klubu u kojoj je dvoje ljudi ozlijeđeno. U studenom prošle godine jedan od gostiju je nakon sukoba završio u bolnici.

Tri mjeseca ranije su dva policajca ozlijeđena u sukobu s 10 osoba ispred kluba, dok se tamo u srpnju dogodila tučnjava sedam osoba od kojih je jedna ozlijeđena. Niti prošlo ime kluba, Red Club, nije bilo sretnije za ovaj lokal. U lipnju 2009. godine, nakon što je izboden ispred kluba, od unutarnjeg krvarenja je umro 17-godišnjak.

Arnel će biti pokopan u Raši

Prema pisanju Glasa Istre, Arnel već deset godina živi u Luksemburgu, a rodom je iz Raše, u subotu navečer je slavio prijateljev rođendan kada je došlo do sukoba u kojem mu je Portugalac zario staklo u vrat. Obitelj je Arnela odlučila pokopati u Raši gdje ima mnogo rodbine.

Pročitajte više