Zagrebački Five postao jedna od tri najbolje njujorške agencije za mobilne aplikacije

Foto: Index/Facebook

AGENCIJA FIVE dobila je nagradu TOP 3 in NYC, kao jedna od tri najbolje tvrtke za dizajniranje i razvoj mobilnih aplikacija na području New Yorka. Five je agencija koja posluje na zagrebačkoj i njujorškoj adresi, a dosad su se mogli pohvaliti da su među prvima dobili Googleov certifikat.

Trebalo im je deset godina

Viktor Marohnić, jedan od osnivača agencije, danas se na Facebooku pohvalio nagradom koju su dobili.

"Ovo se dogodilo prije nekoliko mjeseci, ali nije bilo najbolje vrijeme za objavu. Čekali smo dovoljno dugo na "novu normalu" i sad je vrijeme krenemo dalje s našim poslom, postavljanjem i ostvarivanjem ciljeva. Za ovaj nam je trebalo samo deset godina. Počeli smo manje-više kao firma od jednog čovjeka i narasli u cijenjenu njujoršku agenciju o kojoj se priča na sve strane. Cilj za sljedećih deset godina? Mogu samo reći: "New York, pazi se, dolazimo po tebe", napisao je Marohnić na Facebooku. 

>> Hrvatska firma radi službenu aplikaciju za Game of Thrones

Pohvalio ih Marriott

Nagradu im je dodijelila Clutch platforma za ocjenjivanje na osnovu korisničkih iskustava, a za nju su se izborili između 480 tvrtki iz New Yorka. Jedna od posljednjih pohvala koju su dobili je od svjetskog lanca hotela Marriott, za koji su razvijali aplikaciju za specijalnu kampanju.

Dobili Google certifikat

Five (Pet minuta d.o.o.) radi mobilne aplikacije još od doba prvog iPhonea i od tada su istesali svoj zanat te uz vrhunski rad zaslužili i najbolje svjetske klijente, kojima se ne predstavljaju kao serviseri nego kao partneri koji će sagraditi i održavati njihov digitalni proizvod.

>> VELIKI USPJEH Zagrebački Five je postao jedna od 49 svjetskih agencija koje je verificirao Google

"Uvrštavanje u Googleov direktorij certificiranih agencija nam je prava potvrda izvrsnosti naših Android aplikacija kao uspješnih digitalnih proizvoda koje gradimo za naše zahtjevne klijente. I ne samo to! Google je prepoznao i naš veliki doprinos zajednici u obliku sudjelovanja i organiziranja raznih meetupova i konferencija, stvaranja kvalitetnog sadržaja na našem blogu te edukaciji novih generacija Android developera", rekli su tada za Index.

>> Uspješni Hrvati koji osvajaju svijet: U srijedu ne radimo, idemo na prosvjed za reformu školstva

Pročitajte više