Hrvatski autoklub proslavio svoj dan

PREDSJEDNIK Hrvatskog autokluba (HAK) Antun Vujić i glavni tajnik Nikola Vuković na današnjoj su svečanoj sjednici Upravnog odbora u povodu 1. lipnja, Dana HAKa, uručili nagrade i priznanja HAKa za 2002. godinu.

Godišnje nagrade te udruge vozača i vlasnika vozila dobili su: Geza Heđi, član AK Virovitica, Petar Kovaček, član AK Miramare iz Zagreba, Ivica Lafeer, član AK Jastrabarsko, Davorin Prpić, član AK Varaždin, i Mato Šimunović, član AK Nova Gradiška, te Autoklub Pula-Rovinj i Osnovna škola Đuro Ester iz Koprivnice.

Jubilarne nagrade uručene su auto klubovima Otočac i Vrbovsko, u povodu 50. obljetnice, te Auto-moto društvu INA - Millenium Cerini iz Rijeke i Auto klubu Sesvete u povodu 30. obljetnice.

Priznanje za postignute rezultate na povećanju broja članova HAK-a dodijeljena su Bariši Glamuzini, članu Prvog hrvatskoga moto kluba Zagreb i Dijani Stojnšek, članici AK Rijeka.

Priznanja za postignute rezultate u radu na prometnoj preventivi, širenju tehničke kulture i unaprjeđenju sigurnosti cestovngoa prometa dobili su: Alenta Hošnjak, iz AK Čakovec i Branko Hrpka iz AMK-a Slavonac iz Osijeka, te osnovne škole Ivan Goran Kovačić iz Starog Petrovog Sela i I. Brlić-Mažuranić iz Virovitice.

Priznanje za postignute rezultate u djelatnosti pružanja tehničkih usluga dodijeljeno je Tomi Habljaku, članu AMK Siget iz Zagreba.

Dan Hrvatskoga auto kluba slavi se u znak sjećanja na osnivanje Prvoga hrvatskog automobilnog kluba, utemeljenoga 1906.

Pročitajte više