Hrvatski gaming studio potpisao ugovor s Amerikancima za novu igru

Screenshot: YouTube

Today's Games, hrvatski gaming studio koji je okupio 11 veterana svjetske gaming industrije, potpisao je ugovor s američkim izdavačem Freedom Games o zajedničkoj suradnji na razvoju i promociji igre Resetna na svjetskom tržištu. 

Igra Resetna najavljena je na nedavnom Reboot Developu u Dubrovniku, a pripada svjetski popularnom žanru metroidvania, zasnovanom na dubokoj priči, izazovnoj igrivosti i uvjerljivim likovima. Planirani datum izlaska igre na svjetsko tržište je siječanj 2025., a suradnja s Freedom Gamesom bit će ključna za to, navode iz Today's Gamesa.

Studio osnovan početkom prošle godine

"Today’s Games smo osnovali kako bismo iz Hrvatske donosili igre svjetske razine. Sigurni smo da će uz takvog snažnog partnera igra ostvariti svoj potencijal na američkom, europskom i drugim svjetskim tržištima", rekao je Darijan Kosić, izvršni direktor tvrtke Today's Games. 

"Suradnjom sa svjetski poznatim izdavačima slijedimo uspješan primjer drugih studija u Hrvatskoj te se trudimo pomicati percepciju Hrvatske kao izvora gaming inovacija i kvalitetnih igara na karti svijeta", dodao je. 

Today's Games osnovan je početkom 2023. sa sjedištem u Zagrebu te okuplja 11 veterana industrije koji stoje iza kultnih naslova kao što su SCUM, Serious Sam, League of Legends, Red Solstice i Talos Principle. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.