HSS-ovac biračima dijeli oblatne, a Beljak priznaje: "Možda smo trebali platiti lektora"

Foto: HSS

U MORU promo materijala koji stranke i kandidati dijele svojim potencijalnim biračima pred lokalne izbore, ove je izborne sezone posebno zabljesnuo HSS-ov asortiman. Naime, njihovi kandidati za vijeća gradskih četvrti - a krenulo je od sesvetskog Darka Židaka - svoju su poruku biračima upakirali na - paket oblatni za kolače. Domaćicama i svima onima koji će od HSS-ovih oblatni raditi neki brzinski kolač HSS-ovci se obraćaju i prigodnom porukom: 'Razgrnite pepel, i pronađite žar u srcu'.  

Židakov stranački šef Krešo Beljak misli da su takvi promomaterijali fora i za Index je komentirao kako su, ako ništa drugo, korisniji nego leci i flajeri. „Barem će ljudima ostati nešto korisno“, kaže. 

"Ne mora se sve blagosloviti u središnjici"

Nemaju običaj da se baš svi promomaterijali moraju blagosloviti u središnjici, kaže Beljak. Računa s tim da su kandidati ozbiljni ljudi koji znaju što rade, ali da im se baš potkrade nešto neprimjereno, svakako bi u stranci reagirali. A da bi im lektor dobro došao, bi, slaže se. Naime, sesvetski HSS-ovac je uspio u rečenicu slogana utrpati zarez viška. 

„Ne, nemamo lektora, možda bismo ga trebali platiti...“, smije se Beljak.

 

Pročitajte više