HTV HDZ-ovca Filipovića najavio kao "profesora s Ekonomije"

Screenshot: HRT

"U SRIJEDU, 14. travnja na Prvom programu u 20:10 ne propustite talk show Romano Bolković - 1 na 1 u kojemu gostuje Davor Filipović.

Davor Filipović izvanredni je profesor na Ekonomskom fakultetu, zastupnik u Gradskoj skupštini te predsjednik skupštinskog Odbora za financije. Dobitnik je Državne nagrade za znanost, s 26 godina je doktorirao a doktorat mu je ušao u top 10 disertacija na natjecanju koje svake godine provodi Europsko udruženje doktorskih studija sa sjedištem u Bruxellesu. Dobio je i stipendiju obitelji Lukšić te je na Harvardu bio na executive edukaciji. Tajnik je zagrebačkog HDZ-a i HDZ-ov gradonačelnički kandidat", stajalo je u najavi na stranicama HRT-a.

A u Dnevniku HTV-a netom prije emisije voditelj nije ni spomenuo da se radi o HDZ-ovcu. "Gost emisije 1 na 1 je Davor Filipović, izvanredni profesor na Ekonomskom fakultetu", rekli su na HTV-u.

No, na početku emisije voditelj Bolković odmah je rekao da se radi o kandidatu za gradonačelnika Zagreba te da prije izbornog roka on, kao i Stanković, želi ugostiti kandidate jer je važno tko će biti gradonačelnik. Nije spomenuo da se radi o HDZ-ovom kandidatu.

O čemu je pričao u emisiji, pročitajte ovdje.

Pročitajte više