I dalje uvažen član zadarskog HDZ-a: Domoljubi ne osuđuju Šošu zbog maltretiranja ljubavnice

Screenshot: YouTube/ Zadar Danas, RTL

SLUČAJ Željka Šoše, šefa zadarskih vatrogasaca i vijećnika HDZ-a u županijskoj skupštini, posljednjih dana podigao je dosta prašine u javnosti. Njega se, podsjetimo, sumnjiči da je protupravno lišio slobode tridesetdvogodišnju M.K. zaključavši je u svom uredu.

M.K. je Šošu prijavila policiji, nakon čega je on završio na kriminalističkom istraživanju.   

Ipak, čini se kako Domoljubnoj koaliciji ne smeta činjenica da je suočen s ozbiljnim optužbama i kaznenom prijavom zbog prijetnji smrću i protupravnog oduzimanja slobode, budući da se Šoša danas našao na predstavljanju kandidata Domoljubne koalicije na zadarskoj Plovaniji, uz Božidara Kalmetu, Josipa Bilavera, Rudolfa Dvorskog i Zvonimira Vrančića, piše zdnews.

Maltretirao i zatočio ljubavnicu

Podsjetimo, tridesetdvogodišnjakinja je navodno bila u dugogodišnjoj vezi s Šošom, a problemi su počeli kad je veza pukla. Šoša se s tim nije mogao pomiriti pa ju je počeo opsjedati da bi sve kulminiralo spomenutim događajem kad ju je zaključao u svoju kancelariju.

Šoša je priopćenjem podnio ostavku uvjeren u svoju nevinost, a kao jedan od argumenata naveo je predizbornu kampanju jer ne želi da se njegova "situacija koristi u svrhu političkih obračuna".

"Kao odgovorna osoba ovim putem podnosim neopozivu ostavku na dužnost tajnika Gradskog odbora Hrvatske demokratske zajednice Grada Zadra", stoji u priopćenju.    

 

Pročitajte više