Integra Group proglašena CA partnerom godine

NA PROŠLOTJEDNOJ partnerskoj konferenciji tvrtke Computer Associates održane u Zagrebu, tvrtka Integra Group proglašena je CA partnerom godine, a na temelju dosadašnje suradnje dviju tvrtki koja traje preko četiri godine.

Ovo priznanje Integra Group, kako stoji u priopćenju tvrtke, zaslužila je zahvaljujući doprinosu razvoju i prisustvu tvrtke Computer Associates na području Republike Hrvatske.

Integra Group je CA Premier Partner za rješenja na području Security i Storage Managementa. Integra Group u Hrvatskoj je implementirala nekolicinu rješenja tvrtke Computer Associates, a među kojima je i SAN storage backup rješenje, sustav za pohranu podataka u Državnoj geodetskoj upravi.

Nagradu je u ime tvrtke Integra Group primila voditeljica prodaje, Ljiljana Tomšić, a istu joj je uručio Bernd Dultinger direktor prodaje tvrtke CA za središnju i istočnu Europu.

Tvrtka Computer Associates, najveća je tvrtka za IT menadžment i softverska kompanija koja isporučuje rješenja za upravljanje, sigurnost, pohranu, životni vijek i servisno upravljanje sustava, a u cilju optimiziranja performansi, pouzdanosti i efikasnosti IT sustava.

Pročitajte više