Ivanda teško pretukao Božidara Alića na snimanju "Ponosa Ratkajevih"?

UGLEDNI hrvatski glumac Božidar Alić je, kako javlja većina hrvatskih medija, navodno teško pretučen prilikom incidenta koji se u četvrtak zbio na snimanju popularne TV-sapunice "Ponos Ratkajevih" gdje glumi lik Karla pl. Ratkaja.

Sanda Alić, glumčeva supruga, za taj težak incident tereti redatelja Branka Ivandu koji je u Varaždinu prvo verbalno, a potom "iz čista mira" i fizički napao Božidara Alića te mu nanio teške ozljede tresnuvši mu glavom o zid. Uz brojne hematome na licu Alić je dobio i potres mozga. Liječničku pomoć je primio u Kumrovcu i Zaboku, da bi sinoć zbog bolova u glavi bio primljen u KB Dubrava gdje mu je obavljen CT.

Branko Ivanda, dekan zagrebačke Akademije dramskih umjetnosti, navodno se ljutio zbog načina na koji Alić glumi u nekim scenama. Incidentu je bila nazočna Sanda Alić, ali i desetak članova televizijske ekipe.

Alićevi kolege Duško Valentić i Mia Begović u izjavama za Jutarnji list tvrde da o cijelom incidentu ne znaju ništa, s obzirom da mu nisi bili nazočni.

Ivanda je, pak, za Jutarnji list rekao da o cijelom slučaju "nema pojma".

Jutarnji list neslužbeno doznaje kako je Alić navodno "pravio probleme na snimanju", a da ga Ivanda navodno nije pretukao nego samo "jače ispljuskao" nakon čega se Alić navodno rasplakao.

Božidar Alić, pak, u izjavama za medije tvrdi da će zbog svega pokrenuti privatnu tužbu.

R.R.
Foto: AVA

Pročitajte više