Izboden u prsa pred splitskim klubom. Vlasnik: Ta dva mulca su navodno bila drogirana

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL, Dalmatinski portal

Jutros malo prije šest sati došlo je do tučnjave pred ulazom kluba u Zrinsko-frankopanskoj ulici u Splitu. Na pružanje liječničke pomoći prevezene su dvije osobe s ozljedama nanesenim oštrim predmetom, a dva muškarca su uhićena.

Ozlijeđeni 29-godišnjak u masovnoj tučnjavi u klubu na Cankarjevoj poljani, u središtu Splita, izvan je životne opasnosti, no zadržan je na daljnjem liječenju u Klinici za kirurgiju splitskog KBC-a, a 37-godišnja žena ima lakše ozljede i puštena je kući, doznaje se u utorak u KBC-u Split.

​Žena ima lakše tjelesne ozljede, reznu ranu u predjelu šake i prstiju ruke te je nakon kirurškog zbrinjavanja ozljede otpuštena na kućnu njegu.​ Muškarac, ​koji je uboden u donje prsište​, izvan životne opasnosti je​. Nakon medicinske obrade ​je smješten u Kliniku za kirurgiju​, kazao je za Hinu pročelnik OHBP-a, dr. Josip Krnić.

Prema informacijama Slobodne Dalmacije, jedan od dvojice uhićenih muškaraca bit će kazneno prijavljen za nanošenje teške tjelesne ozljede u pokušaju.

Incident se dogodio pred disco barom Treće poluvrijeme, u Splitu poznatijem kao "U Kuke".

U istom se klubu još jedan incident dogodio početkom prosinca, kad su napadnuta dva studenta iz BiH i njihov prijatelj iz Splita koji su plesali na podiju. Splićanin je prošao najgore jer je u tučnjavi zaradio porezotinu na čelu, dok kod dvojice državljana BiH nisu evidentirane ozljede.

Vlasnik: Kažu mi da su ta dva mulca bila drogirana

Slobodna je jutros razgovarala s vlasnikom Kuke Marinom Kelezom, kojeg su probudili.

"Meni su sinovi na vratima i u mom objektu 20 godina nije bilo nikakvih nereda, a sada u mjesec dana dva. Znate, nitko nema pravo pregledavati goste, pa tako ni oni, a zbog dva incidenta sada ovo postaje problematično mjesto, a nije. U Kuke dolaze normalni ljudi, atmosfera je odlična, ja puštam glazbu, pa je tako bilo i sada, prije ovog sukoba.

Ne možemo utjecati je li netko lud, pijan, drogiran i što će napraviti... Ova dva mulca su se sukobila ispred vrata, i to taman kada se glazba gasila, a ljudi odlazili, u pet minuta do šest jutros. Kažu mi da su obojica bila drogirana, a nitko ne zna motive. Stvarno, kažem vam, ne sudite o objektu po tome što neki neodgovorni gosti naprave u trenucima svojih raznih stanja", rekao je Kelez. 

Pročitajte više