Iznajmljujete apartman? Evo što je presudno da gost izabere baš vaš

Foto: Index Oglasi

MNOGI svoje ljetovanje planiraju mjesecima unaprijed, imaju unaprijed određen budžet, a često se tek pregledom oglasa odlučuju za mjesto u kojem žele napuniti baterije za radnu jesen. Neki i znaju mjesto u koje žele otići na odmor, a i tada dobro prezentirani oglas može privući njihovu pažnju.

Zato Index donosi neke savjete za oglašivače na Index Oglasima, zauvijek besplatnim oglasima na kojima možete biti konkuretni i sigurni da nema skrivenih troškova koje morate ubrojati u svoju ukupnu cijenu.

1. FOTOGRAFIJA

Uz cijenu ovo je presudna stavka. Ljudi su vizualni tipovi i na prvu ih odbije loša kvaliteta fotografije, čak i prije nego što pogledaju cijenu. Ne koristite mutne fotografije, slikajte po danjem svijetlu s otvorenim roletama/škurama. Po potrebi uključite i rasvjetu unutar prostorija koju fotografirate. Blic na mobilnom telefonu često osvijetli samo dio prostorije, dok drugi dio ostane u mraku.

Pogledajte primjer dobro fotografiranog apartmana.

2. ATMOSFERA

Stavite se u ulogu osobe koja u vaš apartman dolazi na odmor. Gost želi biti opušten u potpunosti za vrijeme boravka u vašem apartmanu. Možda voli pojesti lokalno domaće voće ili popiti čašu crnog vina. Koristite to na fotografijama, ali se pobrinite da ga to i dočeka kada uđe u apartman. 

Također, sitnice čine razliku. Rasporedite nekolicinu biljaka po apartmanu. Zelena dokazano umiruje i opušta. Koristite pune i mekane ručnike, neka vaše goste dočekaju na krevetu kako ih ne bi tražili po ormarima.

Pogledajte primjer jednog takvog apartmana.



3. OPREMLJENOST

Gost na odmoru, osim u lokalnim sadržajima, želi uživati i u trenucima kada boravi u vašem apartmanu. Pobrinite se da ne umire od vrućine ili da mu ne bude hladno.

Danas je klima uređaj relativno jeftin, a ujedno i potreban pri većoj kategorizaciji.

Satelitski program ili IPTV trebao bi biti standard u vašem apartmanu. WIFI također.

Od dodatnih stvari preporučamo:

- Aparat za kavu
- Mikrovalna pečnica
- Sušilo za kosu
- Mašina za suđe

Pogledajte primjer dobro opremljenog apartmana.


4. UDALJENOST

Gosti vole biti smješteni blizu plaže i/ili centra događanja. Rijetki vole sjedati u automobil i putovati pola sata do navedenih sadržaja. Ukoliko ste u blizini svega, istaknite to. Na lokaciju ne možete utjecati ukoliko ste od sadržaja poprilično udaljeni. Tada se pobrinite oko drugih aduta i ciljajte na goste koje vole mir na osami, biti udaljeni od svakodnevne vreve. Bitno je napomenuti da u oglasima ne stavljate lažne informacije u smislu udaljenosti od plaže, jer 2 km nikako nije 200 m koje mnogi navode u oglasima. Gost je tada na prvu razočaran i odmor mu više nije toliko ugodan. Mogao bi otići, ali i prozvati vas zbog toga.

Sezona je pred vratima i požurite se oglasiti već danas na Index Oglasima! I TO POTPUNO BESPLATNO!

INDEX OGLASI – jedini besplatan i najbrže rastući oglasnik u Hrvatskoj!
 
INDEX OGLASI, potpuno besplatni mali oglasnik pokrenut je prije nešto više od godinu dana. Osim preglednog, brzog i jednostavnog sučelja, posebnost ovoga oglasnika jest da su Index Oglasi potpuno besplatan mali oglasnik koji ne naplaćuje objavu oglasa niti u jednoj kategoriji, čak niti u kategoriji Auto-moto te kategoriji Nekretnine.


Na Index Oglasima u ovom trenutku možete pronaći skoro 19.000 stanova, više od 9.000 kuća te skoro 11.500 automobila. Registrirano je više od 44.000 korisnika, a Facebook stranicu prati više od 110.000 ljudi!

Korisnici Index Oglasa kao glavni adut ističu činjenicu da je predaja oglasa u svim kategorijama potpuno besplatna, čak i kod prodaje stanova i automobila. Velik broj oglasa već u prvom danu pregleda više od 10.000 ljudi, dok pojedini oglasi skupe i preko 100.000 pregleda.

Index Oglase pregledajte ili besplatno predajte na adresi www.index.hr/oglasi
 

 


 

Pročitajte više