Jackass 3D: Leteći dildo izbio zub Johnnyju Knoxvilleu

PHILIP JOHN CLAPP poznatiji kao Johnny Knoxville trenutačno se nalazi, kako sam tvrdi, izvan sebe. Naime, njegov posljednji uradak "Jackass 3D" ne samo da je nedavno prikazan u Muzeju moderne umjetnosti u New Yorku, već je u samo par tjedana oborio svu gledanost u kinima. Dodao je kako je bio šokiran nakon što je film zaradio 30 i 40 milijuna dolara, a cijela ekipa ostala je bez riječi nakon što su premašili i 50 milijuna.

 

 

 

U filmu koji će uskoro doći i u naša kina, ekipa i dalje izvodi "ludorije" koje svi očekuju, a ipak svi naposljetku ostanu šokirani. Johnny se snimanjem "Jackassa" bavi već godinama. Prvo su snimljene tri serije, a nakon toga i dva filma. Treći film je u 3D tehnici, što publiku, vjerojatno, još više fascinira. Iako je nedavno izjavio kako se više neće baviti "glupostima", Johnny jednostavno ne može prestati.

Čak ni to što je slomio penis prije tri godine nije ga spriječilo da se nastavi baviti svojim "poslom". Tako je tijekom snimanja 3D filma ostao i bez jednog zuba. Izbio mu ga je leteći dildo. Iako povraćanja, samozapaljenja, muška golotinja, fekalije i slično nisu novost u "Jackassu", ni ozljede nisu nešto što šokira same članove ekipe. "Moj doktor je uvjeren da imam veliku toleranciju na bol", izjavio je Johnny.

Pročitajte više