Jandroković: SDP-ove kritike su neargumentirane, licemjerne i površne

PREDSJEDNIK zagrebačkog HDZ-a Gordan Jandroković je na konferenciji za novinare SDP-ove prigovore i kritike zbog rebalansa proračuna ocijenio "neargumentiranima, licemjernima i površnima".

Smatra da je znakovito što kritike dolaze iz sjedišta zagrebačkog SDP-a koji time "pokušava svratiti pozornost s problema u Zagrebu koji vodi nekvalitetno".

"Zagrebački holding i njegove podružnice su pred kolapsom, grad ima privremeno financiranje jer nije donesen rebalans gradskog proračuna, a čelnici zagrebačkog SDP-a dijele savjete kako bi trebao izgledati rebalans državnog proračuna. Neka onda te svoje savjete primijene u Zagrebu i pometu prvo pred vlastitim vratima", rekao je.

"Pripreme za rebalans proračuna su u tijeku"

Jandroković je na upit o mogućnosti štrajka prosvjetnih radnika uoči početka nove školske godine rekao da su pripreme za rebalans proračuna u tijeku i da će nakon toga uslijediti konzultacije s koalicijskim partnerima te da nema razloga za nervozu i strahove.

Odbio je komentirati prijedlog predsjednika Udruga radničkih sindikata Hrvatske (URSH) Damira Jakuša o ukidanju drugog mirovinskog stupa.

Sindikati: Drugi mirovinski stup je obična laž i prevara!

Pročitajte više