Japanac ubio djevojku zbog dobitka na lutriji

JAPANSKA POLICIJA je uhitila raznosača novina zbog osnovane sumnje da je ubio svoju djevojku - vlasnicu dobitnog listića na lutriji, javlja agencija Kyodo.

51-godišnji Jinichi Kumagai je uhićen tri godine nakon što je otpočela istraga oko nestanka 42-godišnje Hisako Yoshida. Ona je posljednji put viđena u svom domu u prefekturi Iwate 2005. godine, a otada joj se gubi svaki trag.

Kumagai je policiji ispričao kako je Hisako upoznao zahvaljujući tome što je njena tvrtka poslovala s njegovom tvrtkom za elektroniku. Njih dvoje su otpočeli ljubavnu vezu, te mu je priznala kako je 2004. godine na lutriji osvojila 200 milijuna jena (oko 2 milijuna dolara).

Kumagai je jučer priznao kako je tijekom svađe zbog novca zadavio svoju djevojku, a potom sakrio njeno truplo. Policija je nakon toga, slijedivši Kamagaijeve upute, pronašla ostatke nesretne žene.

Yoshida, po svemu sudeći, nikome osim svom ljubavniku nije rekla za dobitak na lutriji. Kamagai  je priznao kako je dio novca iskoristio za otplatu dugova, s obzirom da je njegova tvrtka za elektroniku otišla u stečaj 2005. godine.

Kumagai je od 2006. živio u Tokiju, a policija je potvrdu njegove priče pronašla u bankovnim izvješćima.

R.R.

Pročitajte više