"Javna osoba si ne može priuštiti takav privatni život"

ČLANOVI Gradskog poglavarstva Zagreba, SDP-ov glasnogovornik te potpredsjednica stranke Željka Antunović nisu bili previše raspoloženi za komentiranje fotografija na kojima se njihov kolega Šostar zabavlja sa striptizetom, odnosno, kako on kaže, plesačicom.

SDP-ovac Duško Ljuština, član Gradskog poglavarstva za područje obrazovanja, kulture i športa kazao je za Index kako "nije ništa čuo niti je išta gledao", te da "ne može ništa komentirati".

Potpredsjednica SDP-a Željka Antunović kazala nam je kako nema pojma o čemu pričamo kad smo ju zamolili za komentar, te da nije vidjela fotografije. 

SDP-ov glasnogovornik Zoran Milanović, koji se trenutno nalazi na skijanju, rekao je za Index, kako fotografije nije vidio te da ne može ništa komentirati. Kad smo mu objasnili o čemu se radi ponovio je kako on ne zna o čemu govorimo te da nema komentara.

"Mislim da je Šostarov komentar tu najrelevantniji, ukoliko se ima što za komentirati" - dodao je.

HDZ-ovac Tomislav Babić, gradski zastupnik i tajnik Područne organizacije HDZ-a, kazao nam je kako je Šostara sreo jutros i pitao ga "Zašto nisi sada tamo gdje si bio sinoć", na što se on navodno kiselo nasmijao. Dodao je kako smatra da bi Šostar trebao biti sankcioniran zbog takvog ponašanja, no sumnja da će se takvo što dogoditi. "Javna osoba si ne može priuštiti takav privatni život. U HDZ-u se to ne bi moglo dogoditi, pa vi znate da smo mi malo konzervativni" - zaključio je Babić.

A.H./A.B.
Foto: Index.hr

Pročitajte više