Jedan od aktivnijih vijećnika iz stranke Pametno napustio gradsko vijeće Splita

RENATO Čupić iz stranke Pametno napušta splitsko gradsko vijeće.

S današnjim datumom, 9. listopada, zbog osobnih razloga i zauzetosti, vijećnik Renato Čupić svoj je mandat stavio u mirovanje. Čupića će do daljnjega u Gradskom vijeću mijenjati kolega s kandidacijske liste stranke Pametno, Nenad Uvodić, objavili su iz stranke Pametno.

"Zbog osobnih obveza, obiteljskih i poslovnih, u sljedećem razdoblju neću imati dovoljno vremena za kvalitetan rad i pripremu za sjednice i rad Gradskog vijeća. Kako nisam sklon polovičnim rješenjima i površnom radu, odlučio sam svoj mandat staviti u mirovanje, dok traju ovakve okolnosti. Uz moju svesrdnu podršku, Pametno se nastavlja boriti za bolji Split i bolju Hrvatsku. Siguran sam kako će kolega Nenad svojim znanjem i kvalitetama puno pridonijeti radu Gradskog vijeća", naglasio je Čupić.

Čupić je bio jedno od viđenijih lica splitskog ogranka stranke Pametno, u prvom redu zbog aktivnosti na društvenim mrežama.

Nenad Uvodić, novo lice Gradskog vijeća grada Splita, u stranci Pametno obnaša funkciju člana Predsjedništva ogranka Pametno Split. Nenad je rođen 1967. godine, diplomirani je inženjer građevine. Profesionalnu karijeru započeo je u Hrvatskim vodama, a zadnjih 20 godina radi u ustanovi EKO-Kaštelanski zaljev. Privatno je Nenad kotarski vijećnik stranke Pametno u Gradskom kotaru Lovret, suprug i otac dvoje djece.

Pročitajte više