Jedan od najbližih suradnika napustio Miroslava Škoru

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

MIROSLAV Škoro oglasio se na Facebooku i još jednom potvrdio da se priprema za parlamentarne izbore, koji bi se trebali održati najesen.

"Kako sam i najavio u izbornoj noći, nastavljat ćemo vraćati Hrvatsku narodu i uvjeravam vas da ćemo na parlamentarnim izborima vratiti još i više. Ja vas neću ostaviti. Budućnost pripada narodu!" stoji u objavi.

Škoro bi uskoro trebao osnovati stranku koja bi se, kako se nagađa, trebala zvati po njemu.

Ipak, Mate Mijić, Škorin bliski suradnik i glasnogovornik tijekom kampanje, više nije dio njegovog tima.

"Dragi prijatelji i podržavatelji,

predsjednički izbori, za koje sam kao PR profesionalac bio angažiran od Miroslava Škore, odavno su završili. S njima je završio i moj angažman, ali sam zbog iznimno dobrog odnosa s Mirom odlučio pripomoći mu u ovom prijelaznom razdoblju do osnutka njegove političke stranke. Taj se dan približio pa je tako došlo vrijeme da buduća stranačka PR služba preuzme stvar u svoje ruke.

Ponosan sam što sam bio kotačić u jedinstvenoj kampanji i što sam imao priliku u javnosti zastupati jednog sjajnog čovjeka. Sad se želim posvetiti svojim drugim poslovima i projektima koji su mjesecima bili zanemareni, a Miru i svim njegovim suradnicima želim puno uspjeha u organizaciji nove stranke te da ostvare svoj cilj i vrate Hrvatsku narodu", napisao je Mijić na Facebooku.

Pročitajte više