Osumnjičeni za ubojstvo Danke odlučio progovoriti? Njezina majka: Prijetili su mi

Foto: Telegraf.rs

Srđan Janković, osumnjičeni za ubojstvo dvogodišnje Danke Ilić, neće se više braniti šutnjom već je odlučio progovoriti o slučaju djevojčice čije tijelo dva mjeseca nakon nestanka još nije pronađeno, doznaje Blic.

Prema neslužbenim saznanjima srpskog portala, razmišljao je hoće li dati iskaz u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru te je naposljetku odlučio da će prekinuti šutnju.

Podsjetimo, dvogodišnja Danka nestala je 26. ožujka u Banjskom polju kod Bora u Srbiji, a policija je 10 dana nakon potrage uhitila Srđana Jankovića i Dejana Dragijevića iz Bora. Sumnjiče ih da su djevojčicu udarili automobilom, njezino tijelo stavili u prtljažnik i odnijeli na deponij.

Policija je pritvorila oca i brata Dejana Dragijevića. Otac je nakon dva mjeseca izašao iz pritvora, a istraga slučaja je u sjeni nasilne smrti brata Dejana Dragijevića - Dalibora. Naime, umro je u pritvoru, a MUP je priopćio da mu je pozlilo. Ipak, prema obdukcijskom nalazu, objavio je srpski portal Radar, on je navodno premlaćen u zatvoru.

Dankina majka: Od policije nemam nikakve informacije

Novinari portala Srbija Danas posjetili su majku djevojčice. Nije htjela komentirati izlazak oca Dejana Dragijevića iz pritvora.

"Čula sam različite priče, da je kriv i da nije, a od policije nemam nikakve informacije." 

Poručila je da je šokirana i razočarana pričama susjeda iz Bora. Šire, kažu, laži da je otišla u Njemačku.

"Nisam otišla nigdje, tu sam. Ljudi su me zvali u dva ujutro i maltretirali me te prijetili. Više puta sam morala mijenjati broj", rekla je.

Tijelo dvogodišnje Danke još uvijek nije pronađeno.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.