Jedinstveni Finance MBA uz Švicarsku kvalitetu

Foto: Press

SWISS School of Business and Management Geneva (SSBM Geneva) u suradnji s predavačima sa dugogodišnjim financijskim korporativnim iskustvom iz brojnih renomiranih financijskih institucija iz područja financijskog konzaltinga, bankarstva, osiguranja, revizije, računovodstva te hrvatskih financijskih regulatornih tijela nudi jedinstveni Finance MBA program. Prijave za stipendije su u tijeku!

Studiraj kao u inozemstvu: SSBM Geneva nudi jedinstveni Finance MBA program uz mogućnost stipendiranja u suradnji za Zagrebačkom bankom d.d.

Finance MBA program nudi studentima dubinsko znanje iz područja financija koji žele razvijati karijeru u području financijskog konzaltinga, financijskog inženjeringa, korporativnih financija, bankarstva, projektnog financiranja, revizije, računovodstva te osiguranja.

Uz pohađanje na modernom kampusu u centru Zagreba, postoji mogućnost i Blended Finance MBA studija, koji nudi fleksibilnost prilikom učenja, jer kombinira online učenje sa učenjem na kampusu.

Poslovna škola SSBM Geneva utemeljena je u Ženevi prema iskustvu uglednih predavača i stručnjaka koji su predavali na priznatim visokoobrazovnim institucijama u SAD-u, Italiji, Francuskoj i Švicarskoj te globalnim kompanijama. Svoje dugogodišnje  znanje i iskustvo pretočili su  u kvalitetne DBA, MBA i Bachelor programe koje trenutno pohađaju studenti iz više od 100 zemalja. SSBM Geneva je trenutno jedna od najvećih poslovnih škola u Švicarskoj.

Usavršavanje po mjeri polaznika

SSBM Geneva pruža mogućnost upisa na Finance MBA program koji jedinstvenim modelom obrazovanja i usavršavanja stavlja naglasak na  praktična znanja i vještine iz svijeta financija te povezivanje s tržištem.

Ovaj program nudi brojne aspekte za razvoj karijere u području financija kao što su praktična znanja i vještine iz moderne financijske prakse - područja korporativnih financija, tržišta kapitala, upravljanja financijskim rizicima, financijskog planiranja/budžetiranja, M&A-a, portfolio managementa, financiranja sa private equity i venture kapitalom, investicijskog bankarstva, metoda hedgiranja, derivativa, naprednih analiza financijskog reportinga, financijski reporting, naprednog računovodstva trgovanja financijskim instrumentima te područja revizije.

Jedna od najvećih prednosti Finance MBA programa je praktični rad s predavačima u raznim programskim alatima kako bi studenti savladali znanja i vještine u modernom korporativnom i bankarskom svijetu financija uz mogućnost poslovnog networking-a kroz udobno okruženje vrhunskih modernih učionica i relax zona škole.

Najbolje iskustvo studiranja: Vrhunski predavači iz svijeta financija pokretač su strasti za učenjem

Finance MBA program u Adriatic regiji nudi manji trošak studiranja nego što je to slučaj s ostalim školama u regiji, a po završetku studiranja omogućuje švicarsku diplomu. Polaznike očekuje obrazovanje temeljeno na švicarskoj kvaliteti (Swiss Quality Education Certified), koje će im prenijeti kvalificirani i iskusni predavači koji dolaze iz korporativnog svijeta. Uz predavače, studenti će učiti iz iskustva stručnjaka hrvatskih i internacionalnih kompanija poput KPMG-a, UniCredit Group, Intesa Sanpaolo PBZ, Allianz, HANFA, InterCapital, HNB.

Osim Finance MBA programa, SSBM Geneva već treću godinu uspješno izvodi i sljedeće programe u Zagrebu: Blended MBA, Global MBA, Executive MBA te Swiss-UK MBA program.

Iskustvo MBA polaznika na SSBM Geneva

Odabrala sam SSBM kao nastavak svog obrazovanja i kombinirajući svoje profesionalno znanje s teorijom i praksom predavanja. SSBM omogućuje fleksibilnost u mom osobnom i profesionalnom životu, kao i postizanje mojih ciljeva. Jelena, INA

Odabrala sam SSBM zbog suradnje s Deloitte-om i njegovih predavača. Iskustvo je bilo vrlo pozitivno, a predmeti su bili zanimljivi i korisni. Mogu reći da su predavači bili izvrsni, a kvaliteta programa je bila bolja od očekivanog. Glavni fokus je na poslovnim trendovima, što je izvrstan način za daljnji razvoj vještina. Katarina, NOVO NORDISK

Ključni razlog odabira SSBM-a je kvaliteta znanja koju predavači u stvarnom svijetu mogu pružiti studentima. Također sam pozitivno iznenađen studentima, a profesori su čak nadmašili moja očekivanja. Ključna je prednost također poboljšanje znanja i umrežavanja koje stječem kroz program. Gordan, OTP Leasing

Pogledajte još iskustva MBA polaznika ovdje.

Prijavite se za Finance MBA stipendiju u suradnji sa Zagrebačkom bankom d.d. i steknite švicarsku diplomu u Hrvatskoj

Do 1. ožujka 2022. imate jedinstvenu priliku prijaviti se za MBA stipendiju za Finance MBA program u suradnji sa Zagrebačkom bankom d.d. koji počinje krajem ožujka 2022. godine.

Kako se prijaviti za stipendiju? 

Potrebni kriteriji za prijavu su dovršeno prvostupanjsko obrazovanje i vještina poznavanja engleskog jezika. Za prijavu je potrebno izvršiti registraciju i napisati motivacijsko pismo na web stranici.

                  PRIJAVA ZA MBA STIPENDIJU

Osim kvalitetnih programa, vrhunskih predavača i učenja na primjeru najrecentnijih studija slučaja, mogućnost stjecanja švicarske diplome i manji trošak studiranja u odnosu na ostala učilišta u regiji prednosti su  zbog kojih je studij izuzetno tražen i upisne kvote vrlo brzo ispunjene. Prijave te sva detaljna objašnjenja možete dobiti na SSBM-ovoj službenoj stranici (www.ssbm.ch)

Za dodatne informacije pošaljite nam email, posjetite SSBM Geneva web stranice ili nas nazovite na telefon +385 (1) 4668 818.

Pročitajte više