Jengić pobjegao s psihijatrije u Vrapču, Paola na liječenju od ovisnosti

OBRAČUN Kreše Jengića i Paole Valić čini se neće tako skoro završiti. Naime, bivši Big Brotherovac Krešo Jengić pobjegao je iz psihijatrijske bolnice Vrapče, te, kako tvrdi Paolin očuh Domagoj Burić, tekefonski nazvao Paolinu majku i prijetio joj smrću.

Domagoj Burić najavio je da će protiv Jengića podnijeti tužbu za drogiranje druge osobe, jer je Paola do poznanstva s Krešom navodno konzumirala samo lake droge.

Paolini prijatelji kažu kako je ona prvo počela pušiti travu i hašiš, vikendima je uzimala ectasy, speed i kokain, a nakon što je prohodala s Krešom navukla se na heorin.

Da je Paola ovisnica potvrdila je i njena majka Jasna Ulaga, bivša ravnateljica HRT-a. Jasna Ulaga kazala je kako je to bilo šokatno saznanje za sve, te da nema smisla više tajiti Paolinu ovisnost.

"Užasno nam je teško, užasno. Bilo je to šokantno saznanje ne samo za mene, nego i za njezina pravog tatu i očuha Domagoja. Apeliramo na medije da nas na neko vrijeme puste na miru kako bismo ovaj problem riješili unutar obitelji i uz pomoć najboljih stručnjaka za bolesti ovisnosti. Slomilo nas je saznanje da naša Paola ima problem s tako teškom drogom. Ona je sada na liječenju... Shvatite naš očaj..." - kroz suze je rekla Paolina majka Jasna Ulaga-Burić, za Slobodnu Dalmaciju.

Nakon obračuna između Jengića i članova Paoline obitelji, do kojeg je došlo u utorak navečer, a o kojem je vijest prvi objavio Index, Paola je vidno nadrogirana bila prebačena u KB Merkur, a zatim u KBC Sestara Milosrdnica na detoksikaciju. Krešu Jengića Hitna je prevezla u Psihijatrijsku bolnicu Vrapče, otkud je on pobjegao.

Pročitajte više